Επωφελήσου τώρα κάθε έκπτωση

Επωφελήσου τώρα κάθε έκπτωση

Η ασφάλιση του οχήματος σου είναι κάτι που σε “βασανίζει”. Είναι ένα έξοδο που δεν μπορείς να αποφύγεις και κάθε φορά που έρχεται η στιγμή της λήξης ξαναψάχνεις από την αρχή την οικονομικότερη λύση. Δεν είναι δύσκολο να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου. Εμείς εδώ σου έχουμε μερικούς τρόπους που ίσως να μην γνώριζες έως τώρα.

 

Υπάρχουν επαγγέλματα που δικαιούνται  έκπτωση όπως:

 

 

 

 

Εκτός από την επαγγελματική κατάσταση προνόμιο έκπτωσης μπορεί να επωφεληθεί κάποιος ο οποίος ασφαλίζει δυο ή περισσότερα οχήματα της ίδιας οικογένειας στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία, άν το όχημα φυλάσσεται σε γκαράζ ή αν ο οδηγός έχει καλή οδηγική συμπεριφορά, η οποία αλλιώς ονομάζεται μη ζημίας.

    Ακόμα πρέπει να αναφερθεί ότι τα ετήσια συμβόλαια συνήθως παίρνουν μια έκπτωση αυτόματα από την ασφαλιστική λόγω μεγάλης διάρκειας. Περαιτέρω εκπτώσεις από εμάς στην ασφάλιση κατοικίας-υγείας.

  Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα

 Αποστολή και παράδοση στο χώρο σας.

 Διευκολύνουμε την πληρωμή των ασφαλίστρων σου παρέχοντας online πληρωμή με την κάρτα σου, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μέσω e-banking ή στο γραφείο μας με ePos ή μετρητά.

 

 

 

 

Μη διστάζεις να ρωτήσεις. Επωφελήσου από εκπτώσεις και προνόμια. Διατήρησε το ασφαλιστήριο σου ίδιο σε καλύψεις μείωσε τα ασφάλιστρα σου.

 

 

Πάρτε Online προσφορά ασφάλισης εδώ και λάβετε το συμβόλαιο στο email σας σε 1′.

Μπορείτε για κάθε απορία να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 97 07 047 ή να μας επισκεφθείτε Λ. Βουλιαγμένης 291, Αγ. Δημήτριος

Share this post