Ασφάλεια Σκάφους

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ασφάλιση του σκάφους σου.

Ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες η χρήση σκαφών αναψυχής είναι διαδεδομένη. Κάθε είδους μετακίνηση με σκάφος απαιτεί την ασφάλιση του. Η θάλασσα μπορεί να μην είναι οδόστρωμα, όμως ενέχει κι αυτή κινδύνους γνωστούς και άγνωστους ή απρόβλεπτους από τους οποίους οφείλουμε να προφυλαχθούμε.

Σε κάθε εποχή και για κάθε μετακίνηση με το σκάφος σας πρέπει να νιώθετε την ασφάλεια που σας αρμόζει. Γι’ αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε πλήρως τι παροχές έχετε από κάθε κάλυψη που περιλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας ή τι παροχές θα μπορούσατε να προσθέσετε και δεν γνωρίζετε το όφελος τους. Οι καλύψεις διακρίνονται σε βασικές, αυτές δηλαδή που υποχρεωτικά από το νόμο πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα ασφαλιστήριο και σε προαιρετικές.

Στο site μας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να καταλήξετε στο συνδυασμό των καλύψεων που μεγιστοποιεί τόσο την προστασία τη δική σας όσο και του σκάφους σας. Ταυτόχρονα όμως χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης, ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος κατανοώντας τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς, βρίσκει λύση στα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Σας εξασφαλίζουμε άμεση, αξιόπιστη και ολοκληρωμένη ασφάλιση παρέχοντας:

– Εκπτώσεις και προνόμια μη ζημίας, σε ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων και δυο ή περισσότερων οχημάτων της ίδιας οικογένειας.

– Σε κάθε απρόσμενο γεγονός είμαστε δίπλα σας, αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες για την γρήγορη και έγκαιρη αποζημίωση σας.

– Εύκολη πληρωμή των ασφαλίστρων μέσω online πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω e-banking ή και στο γραφείο μας με μετρητά ή ePos.

– Περαιτέρω εκπτώσεις από εμάς σε συμβόλαια Υγείας και Κατοικίας

Οι καλύψεις που περιλαμβάνουν τα ασφαλιστήρια σκαφών:

- Αστική Ευθύνη για Σωματικές Βλάβες ή θάνατο επιβαινόντων και τρίτων

Στην περίπτωση αυτή η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει την αποζημιώση των επιβαινόντων ή των συγγενών αυτού σε περίπτωση θανάτου από πρόσκρουση, ναυάγιο ή άλλη αιτία με όριο ευθύνης 50.000 ευρώ/ άτομο και 500.000/ γεγονός συνολικά.

- Αστική Ευθύνη για Υλικές Ζημιές επιβαινόντων και τρίτων

Στην περίπτωση αυτή η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει την αποζημιώση των επιβαινόντων ή των συγγενών αυτού για υλικές ζημιές από πρόσκρουση, ναυάγιο ή άλλη αιτία με όριο ευθύνης 50.000 ευρώ/ άτομο και 500.000/ γεγονός συνολικά.

- Πρόκληση θαλάσσιας ρύπανσης

Καλύπτεται η ευθύνη του ασφαλιζόμενου για ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος και καλύπτει τα έξοδα απορρύπανσης της θαλάσσιας περιοχής έως 150.000 ευρώ.

- Νομική Προστασία

Καλύπτονται τα δικαστικά έξοδα και οι αμοιβές δικηγόρων έως ένα ποσό που ορίζεται στο ασφαλιστήριο και σας
παρέχεται ακόμα η διεκδίκηση αποζημιώσεων που σας αφορούν και η ποινική σας υπεράσπιση.

- Πρόσθετες Καλύψεις

– Προσωπικό Ατύχημα χειριστού σκάφους έως 3.000 ευρώ
– Ζημιές από ανασφάλιστο σκάφος έως 3.000 ευρώ

Το ύψος των ασφαλίστρων διαμορφώνεται από τα έτη κτήσης της άδειας χειριστού σκάφους, από τους ίππους της μηχανής για τα μηχανοκίνητα και τα μέτρα του σκάφους για τα μη μηχανοκίνητα.

Μεταβείτε στην Online τιμολόγηση, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία και λάβετε την προσφορά ασφάλισης άμεσα και γρήγορα στο e-mail σας.
27€
ετήσιο
Ασφάλεια Σκάφους έως 30 ίππους
49€
ετήσιο
Ασφάλεια Σκάφους έως 100 ίππους
37€
ετήσιο
Ασφάλεια Σκάφους έως 7 μέτρα
85€
ετήσιο
Ασφάλεια Σκάφους έως 15 μέτρα
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
online insurance
Για ό,τι ψάχνεις, θα το βρείς εδώ σε 1′

Στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης και της τεχνολογίας, η online ασφάλιση έχει πολλούς λόγους να είναι η επικρατέστερη επιλογή ασφάλισης για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η αγορά προϊόντων αλλά και…

1
Η επιστροφή στην κανονικότητα

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όλα τείνουν να επανέλθουν στην κανονικότητα τους. Λίγο η επιστροφή στη δουλειά, λίγο ο χειμώνας που κοντοζυγώνει κι ας μη το λέμε, μας…