Αναζήτησε την καλύτερη προσφορά και δες πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις!

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Βρες τις καλύτερες προσφορές για το ταξί σου και δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία, σύγκρινε δωρεάν την ασφαλιστική αγορά εύκολα και γρήγορα.

Άμεση ενημέρωση

Επίλεξε προσεκτικά πακέτο ασφάλισης, καλύψεις και διάρκεια που θες να συμπεριλάβεις στην ασφάλεια σου ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ευκολία πληρωμών

Διάλεξε και αγόρασε την ασφάλεια που σου ταιριάζει και θα λάβεις το ασφαλιστήριο στο email σου. Έτσι διευκολύνεις την καθημερινότητα σου συνδυάζοντας τιμή και καλύψεις. Μ’ένα click η ασφάλεια δίπλα σου!

my ασφάλεια

Ασφάλεια Βασικό Πακέτο
Είναι το πακέτο ασφάλισης που όλα τα οχήματα σε κίνηση υποχρεούνται να έχουν. Οι καλύψεις που μπορείς να συμπεριλάβεις στο ασφαλιστήριο σου ποικίλλουν, γι’αυτό μπορείς να διαμορφώσεις το ασφαλιστήριο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και προτεραιότητες.
Ασφάλεια Πυρός / Κλοπής
Αποτελεί πακέτο προαιρετικών καλύψεων και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια σε περίπτωση κλοπής ή πυρκαγιάς του οχήματος σας.
Ασφάλεια Φυσικά Φαινόμενα
Αποτελεί πακέτο προαιρετικών καλύψεων και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια από καιρικά φαινόμενα, όπως χαλάζι, πλημμύρα, σεισμό.
pp
Βασικές Καλύψεις

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε σωματικές βλάβες, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε υλικές ζημιές, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα και ο υπαίτιος είναι οδηγός ανασφάλιστου, δικαιούστε να αποζημιωθείτε από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία.

Σε περίπτωση ατυχήματος με την κάλυψη της φροντίδας σας καθοδηγούν μέσω τηλεφώνου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ καλύπτει και τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο χωρίς επιπλέον έξοδα.

Αν σας συμβεί τροχαίο ατύχημα και το όχημα δεν μπορεί να κινηθεί τότε η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση του οχήματος σας, στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

Είναι κάλυψη προαιρετική- αν και κάποιες ασφαλιστικές την έχουν εντάξει στο βασικό πακέτο ασφάλισης με μεγάλη σημασία. Συμπεριλαμβάνοντας αυτή την κάλυψη στο συμβόλαιο σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία δύναται να διεκδικήσει για εσάς όλες τις νόμιμες αξιώσεις (για ποσά άνω των 400 ευρώ) είτε εξωδίκως είτε ενδίκως αναλαμβάνοντας και την ποινική σας υπεράσπιση.

pp
Προαιρετικές Καλύψεις

Καλύπτονται όλες οι γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου- παρμπριζ, ηλιοροφές και πλαϊνά παράθυρα. Η ασφαλιστική σας αναλαμβάνει σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία να αποκαταστήσει κάθε φθορά που μπορεί να προκληθεί σε αυτές τις επιφάνειες.

Είτε λόγω μηχανικής βλάβης είτε λόγω ατυχήματος, η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την επι τόπου επισκευή όταν αυτό είναι εφικτό ή τη ρυμούλκηση του οχήματος σας στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

Σε αντίθεση με την αστική ευθύνη προς τρίτους, η κάλυψη αυτή σας προφυλάσσει από κάθε προσωπικό ατύχημα για συγκεκριμένο ασφαλιζόμενο ποσό.

Σε περίπτωση ολικής κλοπής και εφόσον έχει δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές και δεν έχει βρεθεί εντός 90 ημερών, η ασφαλιστική εταιρεία σας αποζημιώνει βάσει της τρέχουσας αντικειμενικής αξίας. Σε περίπτωση μερικής κλοπής καλύπτονται μόνο τα τμήματα του αυτοκινήτου που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου.

Η κάλυψη αυτή παρέχεται συνδυαστικά με την ολική και μερική κλοπή και σας προφυλάσσει για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο αυτοκίνητο σας από τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά ή έκρηξη.

Η κάλυψη αυτή προφυλάσσει από ζημιές που θα προξενηθούν στο όχημα σας από καιρικά φαινόμενα, όπως χαλάζι, πλημμύρα, σεισμό.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σας

Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Συμβουλές και υποστήριξη σε περίπτωση ατυχήματος.

Υπηρεσία διεκπαιρέωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.

Σας αποστέλλουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και όλα τα συνοδευτικά έντυπα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

Εκπτώσεις μη ζημίας, σε ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων και δυο ή περισσότερων οχημάτων της ίδιας οικογένειας.

Προνομιακές τιμές με περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% στην ασφάλεια Κατοικίας, Υγείας.

Συμπλήρωσε και λάβε στο email σου όλες τις διαθέσιμες προσοφρές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

263€
τρίμηνο
Βασικό
275€
τρίμηνο
Βασικό με Θραύση Κρυστάλλων
292€
τρίμηνο
Βασικό με Κάλυψη Κλοπής
10%
έκπτωση
Στην ασφάλιση του αυτοκινήτου

*Οι τιμές αφορούν Τ.Κ Αττικής, όχημα του 2017 & οδηγό 40 ετών. 

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Στοιχεία Ιδιοκτήτη
Στοιχεία Ταξί
Στοιχεία Συμβολαίου
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Μ’ένα click η ασφάλεια δίπλα σου άμεσα και υπεύθυνα.