Αναζήτησε την καλύτερη προσφορά και δες πόσα χρήματα μπορείς να εξοικονομήσεις.

Insurance Motors

Ασφάλεια φορτηγού, πιο εύκολα από ποτέ.

Συμπλήρωση Στοιχείων

Συμπληρώστε τα στοιχεία του οχήματός σας για να πραγματοποιήσετε τιμολόγηση.

Διαθέσιμες Πρσφορές

Συγκρίνετε τις διαθέσιμες προσφορές από τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες.

Αίτηση

Συμπληρώστε και αποστείλετε ηλεκτρονικά την αίτηση ασφάλισης του οχήματός σας.

Συμβόλαιο

Εξοφλήστε ηλεκτρονικά το ασφάλιστρο και παραλάβετε το συμβόλαιό σας.

144€
εξάμηνο
20 φορ. ίππους
160€
εξάμηνο
30 φορ. ίππους
179€
εξάμηνο
40 φορ. ίππους
15%
έκπτωση
Ετήσια ασφάλιση

*Οι τιμές αφορούν το βασικό πακέτο, Τ.Κ Αττικής, όχημα του 2017 & οδηγό 40 ετών. 

my ασφάλεια

Ασφάλεια Βασικό Πακέτο
Είναι το πακέτο ασφάλισης που όλα τα οχήματα σε κίνηση υποχρεούνται να έχουν. Οι καλύψεις που μπορείς να συμπεριλάβεις στο ασφαλιστήριο σου ποικίλλουν, γι’αυτό μπορείς να διαμορφώσεις το ασφαλιστήριο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και προτεραιότητες.
Ασφάλεια Πυρός / Κλοπής
Αποτελεί πακέτο προαιρετικών καλύψεων και παρέχει πρόσθετη ασφάλεια σε περίπτωση κλοπής ή πυρκαγιάς του οχήματος σας.
Ασφάλεια Μικτή - Ίδιες Ζημιές
Το πιο πλήρες πακέτο ασφάλισης με το οποίο καλύπτεστε για υλικές ζημιές και για το δικό σας όχημα σε περίπτωση σύγκρουσης, εκτροπής ή ανατροπής με δική σας υπαιτιότητα.
pp
Βασικές Καλύψεις

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε σωματικές βλάβες, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε υλικές ζημιές, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα και ο υπαίτιος είναι οδηγός ανασφάλιστου, δικαιούστε να αποζημιωθείτε από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία.

Σε περίπτωση ατυχήματος με την κάλυψη της φροντίδας σας καθοδηγούν μέσω τηλεφώνου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ καλύπτει και τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο χωρίς επιπλέον έξοδα.

Αν σας συμβεί τροχαίο ατύχημα και το όχημα δεν μπορεί να κινηθεί τότε η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση του οχήματος σας, στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

Ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από τη διαρροή καυσίμων του ασφαλιζόμενου οχήματος.

Ζημιές που μπορεί να προκληθούν από φορτίου το οποίο μεταφέρεται από το ασφαλιζόμενο όχημα είτε αυτό προεξέχει του οχήματος είτε όχι.

Σας καλύπτει για ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από πυρκαγιά που μεταδόθηκε από το ασφαλιζόμενο όχημα.

pp
Προαιρετικές Καλύψεις

Είναι κάλυψη προαιρετική- αν και κάποιες ασφαλιστικές την έχουν εντάξει στο βασικό πακέτο ασφάλισης με μεγάλη σημασία. Συμπεριλαμβάνοντας αυτή την κάλυψη στο συμβόλαιο σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία δύναται να διεκδικήσει για εσάς όλες τις νόμιμες αξιώσεις (για ποσά άνω των 400 ευρώ) είτε εξωδίκως είτε ενδίκως αναλαμβάνοντας και την ποινική σας υπεράσπιση.

Καλύπτονται όλες οι γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου- παρμπριζ, ηλιοροφές και πλαϊνά παράθυρα. Η ασφαλιστική σας αναλαμβάνει σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία να αποκαταστήσει κάθε φθορά που μπορεί να προκληθεί σε αυτές τις επιφάνειες.

Είτε λόγω μηχανικής βλάβης είτε λόγω ατυχήματος, η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την επι τόπου επισκευή όταν αυτό είναι εφικτό ή τη ρυμούλκηση του οχήματος σας στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

Σε αντίθεση με την αστική ευθύνη προς τρίτους, η κάλυψη αυτή σας προφυλάσσει από κάθε προσωπικό ατύχημα για συγκεκριμένο ασφαλιζόμενο ποσό.

Σε περίπτωση ολικής κλοπής και εφόσον έχει δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές και δεν έχει βρεθεί εντός 90 ημερών, η ασφαλιστική εταιρεία σας αποζημιώνει βάσει της τρέχουσας αντικειμενικής αξίας. Σε περίπτωση μερικής κλοπής καλύπτονται μόνο τα τμήματα του αυτοκινήτου που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου.

Η κάλυψη αυτή παρέχεται συνδυαστικά με την ολική και μερική κλοπή και σας προφυλάσσει για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο αυτοκίνητο σας από τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά ή έκρηξη.

Η κάλυψη αυτή προφυλάσσει από ζημιές που θα προξενηθούν στο όχημα σας από καιρικά φαινόμενα, όπως χαλάζι, πλημμύρα, σεισμό.

Η μικτή ασφάλεια είναι η πληρέστερη κάλυψη που μπορείτε να επιλέξετε εφόσον καλύπτει και τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο δικό σας όχημα από σύγκρουση, εκτροπή ή ανατροπή του οχήματος με δική σας υπαιτιότητα. Στα προγράμματα μικτής ασφάλισης περιλαμβάνονται όλες οι προαιρετικές καλύψεις.

Επιπλέον παροχές με την ασφάλιση σας

Άμεση, υπεύθυνη και προσωπική εξυπηρέτηση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Συμβουλές και υποστήριξη σε περίπτωση ατυχήματος.

Υπηρεσία διεκπαιρέωσης ζημιάς για εύκολη και γρήγορη αποζημίωση.

Σας αποστέλλουμε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και όλα τα συνοδευτικά έντυπα χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

Εκπτώσεις μη ζημίας, σε ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων και δυο ή περισσότερων οχημάτων της ίδιας οικογένειας.

Προνομιακές τιμές με περαιτέρω εκπτώσεις έως 20% στην ασφάλεια Κατοικίας, Υγείας.

Νέα φόρμα τιμολόγησης για να έχεις προσφορά ασφάλισης σε 1′

Έγκυρη σύγκριση τιμών

Βρες τις καλύτερες προσφορές για το φορτηγό σου, δες αναλυτικά τι σου προσφέρει η κάθε εταιρεία και επίλεξε πακέτο ασφάλισης, καλύψεις και διάρκεια που θες να συμπεριλάβεις στην ασφάλεια σου, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Ευκολία πληρωμών

Ο σύγχρονος τρόπος εξόφλησης του ασφαλιστηρίου σας, δίνει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας σε ένα μόλις λεπτό μέσω οποιασδήποτε συσκευής, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τις συναλλαγές σας.

Άμεση ενημέρωση

Είμαστε στη διάθεση σας στην οδό Λ. Βουλιαγμένης 291, Άγιος Δημήτριος, στο 210-97 07 047, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@insurancemotors.gr, στο Facebook και στο Instagram. Δίπλα σας, κάθε στιγμή.

Μ’ένα click η ασφάλεια δίπλα σου άμεσα και υπεύθυνα.