Ασφαλιστικά Προϊόντα

Οδική Βοήθεια

Ένα αναπάντεχο γεγονός όπως μια μηχανική βλάβη ή ένα τροχαίο ατύχημα δεν είναι δύσκολο να συμβούν.

Η Οδική & Ταξιδιωτική Βοήθεια σας παρέχει τη δυνατότητα επισκευής- αν είναι εφικτό- του οχήματος σας επί τόπου ή τη ρυμούλκηση αυτού.

Η κάλυψη αυτή είναι πολύ σημαντική και μπορεί να σας παραχθεί είτε συνδυαστικά με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας είτε μεμονωμένα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η κάλυψη της οδικής βοήθειας είναι ιδιαίτερα οικονομική γι’ αυτό ακόμα και αν δεν την έχετε συμπεριλάβει στο αρχικό σας συμβόλαιο μπορείτε να την κάνετε ξεχωριστά.

Μάθετε περισσότερα

Σε περίπτωση ατυχήματος με την κάλυψη της φροντίδας σας καθοδηγούν μέσω τηλεφώνου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ καλύπτει και τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο χωρίς επιπλέον έξοδα.

Μάθετε περισσότερα

Το να σκάσει το λάστιχο του οχήματος σου είναι αρκετά συνηθισμένο και η αλλαγή του αποτελεί μέθοδο ρουτίνας για αρκετούς. Για άλλους πάλι είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η διαδικασία είναι πιο εύκολη από ότι φανταζόμαστε! Αν βέβαια, εξακολουθείς να πιστεύεις πως δεν μπορείς να το κάνεις μόνος ή δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία πρόσθεσε στο ασφαλιστήριο σου την κάλυψη της Οδικής Βοήθειας.

Μάθετε περισσότερα

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι στα Ε.Ι.Χ  η οδική βοήθεια κοστίζει 16/εξάμηνο, 30/ετος εντός Ελλάδος ή για Ελλάδα και Ευρώπη 18/εξαμηνο, 34/έτος. Για την τελική διαμόρφωση της τιμής, σημαντικός παράγοντας είναι η ηλικία του οχήματος.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενημερώσου για όλα τα προγράμματα ασφάλισης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
exipni statheusi
Θέσεις στάθμευσης για όλους

Την επίλυση της καθημερινής αναζήτησης για μια πολυπόθητη θέση στάθμευσης έρχεται να λύσει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής με το νέο έργο του, έχοντας θέσεις στάθμευσης για όλους. «Έξυπνη»ελεγχόμενη στάθμευση σε…

xioni
Οδήγηση στο χιόνι με ασφάλεια

Οι πρώτες νιφάδες χιονιού έπεσαν για τα καλά τις ημέρες που μας πέρασαν είτε αφήνοντας πολλούς αποκλεισμένους είτε δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις. Το νέο κύμα κακοκαιρίας δεν άργησε να…

sto mail sou
Η ασφάλεια στο mail σου

Στη σύγχρονη εποχή που ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος, το να «κερδίσεις χρόνο» είναι ευχής έργον. Μειώνοντας το χρόνο που σπαταλάμε σε υποχρεώσεις ρουτίνας κερδίζουμε χρόνο με τα αγαπημένα μας…

prosperasi2
Προσπέραση με ασφάλεια

Στο δρόμο καθημερινά κινούνται χιλιάδες οχήματα με τους αριθμούς των ατυχημάτων να είναι αποστομωτικοί. Μια από τις βασικότερες αιτίες ατυχημάτων είναι η προσπέραση.  Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ο…