Ασφαλιστικά Προϊόντα

Επαγγελματικοί Χώροι
Πρόγραμμα Ασφάλισης

Η δουλειά μας είναι σαν το σπίτι μας, επενδύουμε σε αυτή καθημερινά. Επειδή λοιπόν αποτελεί ένα κομμάτι του εαυτού μας δεν θέλουμε κανένα γεγονός να «επέμβει» στους κόπους μας. Είτε έχεις μικρή επιχείρηση, είτε μεγάλη η ασφάλιση της θα σε απαλλάξει από το καθημερινό άγχος. Πέρα από τις καλύψεις που αφορούν τον επαγγελαμτικό σας χώρο σαν κτίριο και το περιεχόμενο αυτού οι οποίες μοιάζουν με τις καλύψεις των προγραμμάτων οικίας, υπάρχουν και πρόσθετες καλύψεις οι οποίες σε βοηθούν να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε κάθε τυχαίο γεγονός.

 

Η κάλυψη αυτή σας αποζημιώνει σε περίπτωση που ο επαγγελματικός χώρος σας καεί από ανάφλεξη, φωτιά σε δάσος, πτώση κεραυνού και καπνό.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από σεισμό, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Καλύπτει ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν από έκρηξη η οποία θα συμβεί είτε εντός είτε εκτός του ασφαλισμένου οικήματος, ανεξάρτηα από το αν θα ακολουθήσει πυρκαγια. Επίσης καλύπτει την περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν από έκρηξη λέβητα, θερμοσίφωνα ή από εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών ανεξάρτητα από το αν αυτές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, στάσεων, απεργιών κλπ.

Αποζημιώνει τον ασφαλιζόμενο από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο ή στις περιφράξεις του κτιρίου-εφόσον αυτές περιλαμβάνονται στην ασφαλισμένη αξία του ακινήτου- λόγω πρόσκρουσης οχήματος που όμως δεν οδηγούνταν από τον ασφαλιζόμενο ή μέλη της επιχείρησης του ή άτομα που έχουν κάποια σχέση εργασίας με αυτόν.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων απο αυτά, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Ζημιές από καταιγίδα, πλημμύρα, θύελλα ή άλλα καιρικά φαινόμενα.

Καλύπτει την κλοπή χρημάτων που οφείλεται σε ληστεία που έγινε με απειλή ή χρήση βίας.

Συμπεριλαμβάνοντας αυτή την κάλυψη στο συμβόλαιο σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία δύναται να διεκδικήσει για εσάς όλες τις νόμιμες αξιώσεις είτε εξωδίκως είτε ενδίκως αναλαμβάνοντας και την ποινική σας υπεράσπιση.

Προβλέπει την κάλυψη των αξιώσεων τρίτων που υπέστησαν υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες από τη λειτουργία και τη δραστηριότητα της επιχείρησης. Επίσης καλύπτει τους εργαζόμενους σε περίπτωση που αξιώσουν αποζημιώσεις, υποστούν υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες, ή έχουν εργατικό ατύχημα για τα οποία ευθύνεται η επιχείρηση.

Για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες σας τις ανάγκες, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας, ασφαλιστικό σύμβουλο από την Insurance Motors.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα λάβετε την προσφορά ασφάλισης, ενώ άμεσα θα σας καλέσει και ο προσωπικός σας σύμβουλος για να σας ενημερώσει πλήρως.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
etairies on line 2 blog
30 Απρ: Ασφαλίσου Υπεύθυνα…

Η Online Ασφάλιση μέσω του site μας έχει διευκολύνει αρκετά, όσους ψάχνουν ασφάλεια άμεσα και γρήγορα. Στην εποχή της τεχνολογίας άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην μπορεί κάποιος να πάρει…

www.insurancemotors.gr
11 Απρ: Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις…εν δράσει

Η σεζόν για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πλησιάζει επικίνδυνα και όλοι οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών υπηρεσιών προετοιμάζονται πυρετωδώς για να εξυπηρετήσουν όλους εκείνους που θα τους προτιμήσουν. Οι ξενοδοχειακές μονάδες γεννούν ιδιαίτερες…