Ασφαλιστικά Προϊόντα

Επαγγελματικοί Χώροι

Βασικό Πρόγραμμα
Είτε έχεις μικρή επιχείρηση, είτε μεγάλη η ασφάλιση της θα σε απαλλάξει από το καθημερινό άγχος. Πέρα από τις καλύψεις που αφορούν τον επαγγελαμτικό σας χώρο σαν κτίριο και το περιεχόμενο αυτού οι οποίες μοιάζουν με τις καλύψεις των προγραμμάτων οικίας, υπάρχουν και πρόσθετες καλύψεις οι οποίες σε βοηθούν να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε κάθε τυχαίο γεγονός.  Συγκεκριμένα σε καλύπτει για:

Η κάλυψη αυτή σας αποζημιώνει σε περίπτωση που ο επαγγελματικός χώρος σας καεί από ανάφλεξη, φωτιά σε δάσος, πτώση κεραυνού και καπνό.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από σεισμό, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Καλύπτει ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν από έκρηξη η οποία θα συμβεί είτε εντός είτε εκτός του ασφαλισμένου οικήματος, ανεξάρτηα από το αν θα ακολουθήσει πυρκαγια. Επίσης καλύπτει την περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν από έκρηξη λέβητα, θερμοσίφωνα ή από εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών ανεξάρτητα από το αν αυτές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, στάσεων, απεργιών κλπ.

Αποζημιώνει τον ασφαλιζόμενο από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο ή στις περιφράξεις του κτιρίου-εφόσον αυτές περιλαμβάνονται στην ασφαλισμένη αξία του ακινήτου- λόγω πρόσκρουσης οχήματος που όμως δεν οδηγούνταν από τον ασφαλιζόμενο ή μέλη της επιχείρησης του ή άτομα που έχουν κάποια σχέση εργασίας με αυτόν.

Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων απο αυτά, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Ζημιές από καταιγίδα, πλημμύρα, θύελλα ή άλλα καιρικά φαινόμενα.

Καλύπτει την κλοπή χρημάτων που οφείλεται σε ληστεία που έγινε με απειλή ή χρήση βίας.

Συμπεριλαμβάνοντας αυτή την κάλυψη στο συμβόλαιο σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία δύναται να διεκδικήσει για εσάς όλες τις νόμιμες αξιώσεις είτε εξωδίκως είτε ενδίκως αναλαμβάνοντας και την ποινική σας υπεράσπιση.

Προβλέπει την κάλυψη των αξιώσεων τρίτων που υπέστησαν υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες από τη λειτουργία και τη δραστηριότητα της επιχείρησης. Επίσης καλύπτει τους εργαζόμενους σε περίπτωση που αξιώσουν αποζημιώσεις, υποστούν υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες, ή έχουν εργατικό ατύχημα για τα οποία ευθύνεται η επιχείρηση.

Για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες σας τις ανάγκες συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας, ασφαλιστικό σύμβουλο από την Insurance Motors.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα λάβετε την προσφορά ασφάλισης, ενώ άμεσα θα σας καλέσει και ο προσωπικός σας σύμβουλος για να σας ενημερώσει πλήρως.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

error: Content is protected !!