Ασφαλιστικά Προϊόντα

Επαγγελματικοί Χώροι

Η δουλειά μας είναι σαν το σπίτι μας, επενδύουμε σε αυτή καθημερινά.

Επειδή λοιπόν αποτελεί ένα κομμάτι του εαυτού μας δεν θέλουμε κανένα γεγονός να «επέμβει» στους κόπους μας. Είτε έχεις μικρή επιχείρηση, είτε μεγάλη η ασφάλιση της θα σε απαλλάξει από το καθημερινό άγχος. Πέρα από τις καλύψεις που αφορούν τον επαγγελαμτικό σας χώρο σαν κτίριο και το περιεχόμενο αυτού οι οποίες μοιάζουν με τις καλύψεις των προγραμμάτων οικίας, υπάρχουν και πρόσθετες καλύψεις οι οποίες σε βοηθούν να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε κάθε τυχαίο γεγονός.

Η έννοια της επιχειρηματικότητας στις μέρες μας έχει ιδιαίτερη σημασία. Η καινοτομία και η ανάπτυξη κάθε πρωτοβουλίας αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό «άνοιγμα» για κάθε επιχειρηματία παλιό ή νέο σε κάθε χώρο.

 

Βλέπει την επιχείρηση του, σαν κομμάτι του εαυτού του και προσφέρει καθημερινά σε κάθε πελάτη που θα προτιμήσει την επιχείρηση του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί να παράγει. Γι’ αυτό, η ασφάλιση της επιχείρησης με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα, σας αφήνει να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με την εύρυθμη λειτουργία της και να κάνετε όνειρα για το μέλλον.

 

Κατανοώντας τη βαρύτητα που έχει μια επιχείρηση στο σύνολο της, προσμετρώντας τις δυσκολίες των καιρών και θέλοντας ταυτόχρονα να απαλλάξουμε κάθε ασφαλισμένο από ένα επιπλέον πρόβλημα, ενημερώνουμε πως προσφέρονται μειωμένα ασφάλιστρα σε επιχειρηματικά προγράμματα

Το να διατηρείς επιχείρηση και ειδικά ξενοδοχειακή ανεξάρτητα από το μέγεθος της ή την πληθώρα των κλινών που διαθέτει γεννά ιδιαίτερες ανάγκες. Ο κόσμος που φιλοξενείται αλλά και η φυσική φθορά των εγκαταστάσεων μπορούν να δημιουργήσουν απρόσμενες καταστάσεις.

Υπάρχουν ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης για ολοκληρωμένες λύσεις για να είσαι ήσυχος όσο περιποιείσαι αυτούς που προτίμησαν το ξενοδοχείο σου για τις αποδράσεις τους.

Τα ασφάλιστρα διαμορφώνονται με βάση το ύψος των συνολικών ασφαλιζόμενων κεφαλαίων και των καλύψεων που θα επιλεχθούν. Μπορεί να προστεθεί και η κάλυψη από σεισμό στο πακέτο. Κατανοώντας το βάρος της ευθύνης από τη λειτουργία μιας τέτοιου είδους και μεγέθους επιχείρησης είμαστε στη διάθεση σας να διαμορφώσουμε το πακέτο που σας καλύπτει και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι τα ασφάλιστρα ξεκινούν από 0,70 ευρώ ανά 1.000 ευρώ ασφαλιζόμενου κεφαλαίου κτιρίου/περιεχομένου.

 

Το να ασκείς το επάγγελμα του ιατρού χρειάζεται εκτός από αμέριστη υπομονή, συγκέντρωση και συνδυασμό γνώσεων και ικανοτήτων, να διαθέτεις και υπεράνθρωπες πολλές φορές δυνάμεις. Ένας γιατρός, χειρίζεται μια τεράστια λίστα προσωπικών δεδομένων, ό,τι ειδικότητα κι αν έχει είναι και ψυχολόγος για να μπορεί να αντιμετωπίσει τον κάθε άνθρωπο όπως του ταιριάζει.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι καταστάσεις αυτές μπορεί να σε φέρουν προ των ευθυνών σου γιατί ως άνθρωπος και εσύ κάτι μπορεί να ξεφύγει. Γι’αυτό το Ασφαλιστήριο Αστικής Ευθύνης Ιατρών σου λύνει τα χέρια. Καλύπτεται η Αστική Ευθύνη του Ιατρού για σωματικές βλάβες ή θάνατο που θα προξενήσει σε τρίτους – ασθενείς του από πράξεις ή παραλείψεις του συνεπεία ατυχήματος, κατά τη διάρκεια της νόμιμης άσκησης των καθηκόντων του στα πλαίσια της ειδικότητας του.

 

Φιλοξενία με σιγουριά.

Η ενοικίαση κατοικιών μέσω διαδικτυακών καναλιών διαμοιρασμού τύπου Airbnb αποτελεί μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα τόσο παγκοσμίως όσο και στη χώρα μας. Η Airbnb αποτελεί ιστοσελίδα εύρεσης και ενοικίαση καταλυμάτων, η οποία ιδρύθηκε το 2008 με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Κάθε οικοδεσπότης που διαθέτει το κατάλυμα του προς ενοικίασης μέσω των συγκεκριμένων πλατφορμών, βιώνει την αγωνία να μην αντιμετωπίσει περαιτέρω προβλήματα με τους ενοικιαστές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε αυτό. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχει το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Επιπλωμένων Τουριστικών Κατοικιών από ιδιώτες.

 

Το νέο trend που έγινε υπόχρεο ασφάλισης για τους χειριστές του.

Είναι το νέο trend και το συναντάς παντού! Τα Drones κάνουν αισθητή την παρουσία τους και τραβούν εκπληκτικά πανοραμικά πλάνα. Τα Drones (Unmanned Aerial Vehicles) ή αλλιώς Μη Επανδρωμένα Ιπτάμενα Οχήματα, μοιάζουν με μικρά τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα και διαθέτουν αισθητήρες και ενσωματωμένη κάμερα. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αν είσαι ερασιτέχνης χειριστής- το κάνεις δηλαδή για χόμπι- δεν είναι υποχρεωτικό να διαθέτεις Άδεια Χειριστή, εκτός κι αν το drone σου υπερβαίνει τα 4 κιλά σε βάρος.

Αν από την άλλη εάν είσαι επαγγελματίας, τότε η Άδεια Χειριστή είναι υποχρεωτική. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και για την ασφάλιση τους. Δηλαδή, οι ερασιτέχνες δεν είναι υπόχρεοι ασφάλισης ενώ οι επαγγελματίες για συγκεκριμένες κατηγορίες Drones είναι υποχρεωμένοι να ασφαλιστούν για Αστική Ευθύνη από τη Λειτουργία & Χρήση των Drones.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι καλύψεις που περιλαμβάνουν τα ασφαλιστήρια επαγγελματικών χώρων:

Πυρκαγιά

Η κάλυψη αυτή σας προφυλάσσει σε περίπτωση που ο επαγγελματικός σας χώρος καεί από ανάφλεξη, φωτιά, πτώση κεραυνού και καπνό έως το ανώτατο όριο που αναγράφεται στο συμβόλαιο.

Σεισμός

Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από σεισμό, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει. Η συγκεκριμένη κάλυψη έχει συνήθως απαλλαγή από 2% έως 5%.

Ευρεία Έκρηξη

Καλύπτει ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν από έκρηξη η οποία θα συμβεί είτε εντός είτε εκτός του ασφαλισμένου οικήματος, ανεξάρτηα από το αν θα ακολουθήσει πυρκαγιά. Επίσης καλύπτει την περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν από έκρηξη λέβητα, θερμοσίφωνα ή από εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Τρομοκρατικές Ενέργειες

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών ανεξάρτητα από το αν αυτές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, στάσεων, απεργιών κλπ.

Κακόβουλες Ενέργειες

Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλισμένων αντικειμένων, που προκαλούνται από κακόβουλες ενέργειες από κάποιο τρίτο, ως προς τον λήπτη της ασφάλισης/ασφαλισμένο, πρόσωπο.

Πολιτικές Ταραχές

Πολιτικές ταραχές είναι οι βίαιες και παράνομες ενέργειες πλήθους ατόμων, που γίνονται οργανωμένα, οφείλονται σε πολιτικά αίτια και προκαλούν ή έχουν σαν στόχο να προκαλέσουν τη διασάλευση της δημόσιας τάξης. Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλισμένων αντικειμένων, που προκαλούνται κατά τη διάρκεια πολιτικών ταραχών.

Πτώση Αεροσκαφών και Αντικειμένων από αυτά

Σε περίπτωση που η επιχείρηση σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων απο αυτά, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Πρόσκρουση Οχήματος

Αποζημιώνει τον ασφαλιζόμενο από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο ή στις περιφράξεις του κτιρίου εφόσον αυτές περιλαμβάνονται στην ασφαλισμένη αξία του ακινήτου λόγω πρόσκρουσης οχήματος που όμως δεν οδηγούνταν από τον ασφαλιζόμενο ή μέλη της επιχείρησης του ή άτομα που έχουν κάποια σχέση εργασίας με αυτόν.

Καιρικά Φαινόμενα

Σε περίπτωση Θύελλας, Καταιγίδας, Πλημμύρας, Χιονόπτωσης, Χαλαζόπτωσης, αποζημιώνεστε για τις υλικές ζημιές που θα υποστεί η επιχειρήση σας ως το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιο.

Θραύση Τζαμιών/ Θραύση Σταθερών Επιγραφών

Καλύπτονται, μέχρι του ποσού που καθορίζεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο, οι υλικές ζημιές στα τζάμια και τις φωτεινές επιγραφές της ασφαλισμένης επιχείρησης.

Βραχυκύκλωμα

Καλύπτονται, μέχρι του ποσού που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο, οι ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές του πάγιου εξοπλισμού της επιχείρησης και σε ηλεκτρικές κτιριακές εγκαταστάσεις (εφόσον ασφαλίζεται το κτίριο ή οι κτιριακές βελτιώσεις) από βραχυκύκλωμα.

Γενική & Εργοδοτική Αστική Ευθύνη

Προβλέπει την κάλυψη των αξιώσεων τρίτων που υπέστησαν υλικές ζημιές, σωματικές βλάβες από τη λειτουργία και τη δραστηριότητα της επιχείρησης. Επίσης καλύπτει τους εργαζόμενους σε περίπτωση που αξιώσουν αποζημιώσεις, υποστούν υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες, ή έχουν εργατικό ατύχημα για τα οποία ευθύνεται η επιχείρηση.

Ληστεία Ταμείου

Καλύπτεται, μέχρι του ποσού που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο, η κλοπή χρημάτων, γραμματίων και επιταγών με ληστεία ταμείου σε ώρες λειτουργίας της επιχείρησης. Το ποσό αυτό θα διπλασιάζεται σε περιόδους επίσημης ισχύος εορταστικού ωραρίου χωρίς αύξηση ασφαλίστρου. Επιπλέον, καλύπτονται, μέχρι του ποσού που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο, και οι ζημιές που θα προξενήσουν οι κλέφτες στις ταμειακές μηχανές της ασφαλισμένης επιχείρησης κατά την πραγματοποίηση της ληστείας.

Ποιοτική Αλλοίωση Εμπορευμάτων σε ψυγεία

Καλύπτεται, μέχρι του ποσού που αναγράφεται στο ασφαλιστήριο, η ποιοτική αλλοίωση εμπορευμάτων ή/και πρώτων υλών που βρίσκονται μέσα σε ψυγεία, λόγω διακοπής της λειτουργίας τους:
• Από κίνδυνο που καλύπτεται από το ασφαλιστήριο.
• Από βλάβη των ηλεκτροκινητήρων (μοτέρ) των ψυγείων.
• Από βλάβη του ηλεκτρικού πίνακα, του μετρητή και γενικά από βλάβη της ηλεκτρικής εγκατάστασης
του κτιρίου στο οποίο βρίσκονται τα ασφαλισμένα αντικείμενα.

Προαιρετικές Καλύψεις

Εκτός από τις καλύψεις αυτές που σας απαλλάσσουν από το άγχος των ζημιών που μπορεί να προκληθούν λόγω των πιο συχνών κινδύνων, υπάρχουν και επιπρόσθετες καλύψεις όπως:

  • Ασφάλιση Μεταφοράς Αντικειμένων, καλύπτοντας τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν στα ασφαλισμένα αντικείμενα λόγω μεταφοράς εκτος του ασφαλισμένου χώρου.
  • Ασφάλιση Εξόδων Μεταστέγασης, αν χρειαστεί να μεταστεγαστεί η ασφαλισμένη επιχείρηση.
  • Ασφάλιση περιεχομένου σε χώρο προσωρινής στέγασης, αν χρειαστεί να παραμείνουν τα αντικείμενα σε άλλο χώρο εκτός του ασφαλισμένου προσωρινά έως την επιδιόρθωση κάποιας ζημιάς.
  • Ασφάλιση πάγιου εξοπλισμού σε αξία καινούργιου
  • Ασφάλιση Εξόδων Έκδοσης Αδειών & Αμοιβών Αρχιτεκτόνων/Μηχανικών

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να διαμορφώσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Για να επιλέξετε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες σας τις ανάγκες, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας, ασφαλιστικό σύμβουλο από την Insurance Motors.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα λάβετε την προσφορά ασφάλισης, ενώ άμεσα θα σας καλέσει και ο προσωπικός σας σύμβουλος για να σας ενημερώσει πλήρως.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
asfalisi hotel bolg
Αστική Ευθύνη Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων

Το να διατηρείς επιχείρηση και ειδικά ξενοδοχειακή ανεξάρτητα από το μέγεθος της ή την πληθώρα των κλινών που διαθέτει γεννά ιδιαίτερες ανάγκες. Ο κόσμος που φιλοξενείται αλλά και η φυσική…

epaggelmatikoi blog
Νέα μειωμένα ασφάλιστρα στις επιχειρήσεις

Η έννοια της επιχειρηματικότητας στις μέρες μας έχει ιδιαίτερη σημασία. Η καινοτομία και η ανάπτυξη κάθε πρωτοβουλίας αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό «άνοιγμα» για κάθε επιχειρηματία παλιό ή νέο σε κάθε χώρο….

i asfaleia pio eukoli apo pote
Ασφαλίσου Υπεύθυνα

Η Online Ασφάλιση μέσω του site μας έχει διευκολύνει αρκετά, όσους ψάχνουν ασφάλεια άμεσα και γρήγορα. Στην εποχή της τεχνολογίας άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην μπορεί κάποιος να πάρει…

www.insurancemotors.gr
Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις…εν δράσει

Η σεζόν για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πλησιάζει επικίνδυνα και όλοι οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών υπηρεσιών προετοιμάζονται πυρετωδώς για να εξυπηρετήσουν όλους εκείνους που θα τους προτιμήσουν. Οι ξενοδοχειακές μονάδες γεννούν ιδιαίτερες…