Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Υγείας

Φροντίζω το μέλλον ασφαλίζοντας το παρον.

Η φροντίδα όλων των μελών μιας οικογένειας και η εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών πρέπει να αποτελεί μέλημα κάθε νοικοκυριού. Παρά το γεγονός ότι η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πολιτών μιας κοινωνίας, δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που δεν κατέστη εφικτή η «χρήση» του δικαιώματος αυτού.

 

Λόγω λοιπόν της αδυναμίας αυτής δημιουργήθηκαν προγράμματα ασφάλισης, τα οποία καλύπτουν ευρεία γκάμα γεγονότων και περιστατικών που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ζωής μας και χρήζουν νοσηλείας ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με μικρό κόστος εξασφαλίζεις την ποιότητα στην υγεία σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε προγράμματα νοσηλείας, ιατροφαρμακευτικά ή συνδυαστικά.

 

Ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, η μέριμνα για την επιλογή ενός προγράμματος υγείας μας απαλλάσσει από το άγχος, γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί το παιδί μας θα βρεθεί σε καλά χέρια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η ασφάλιση υγείας προτιμότερο είναι να γίνεται σε μικρή ηλικία, όπου ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής – αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο τις περιπτώσεις των εξαιρέσεων- και τα ασφάλιστρα είναι πιο οικονομικά.

 

Γιατί το να φροντίΖω για το μέλλον όλων μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στο παρόν μας.

Φρόντισε την υγεία τη δική σου και των οικείων σου δίνοντας σας τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Για κάθε αιφνίδιο ή μη γεγονός που σχετίζεται άμεσα με τη σωματική σας υγεία και ακεραιότητα, η ασφάλιση της θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη είτε αφορά περίθαλψη είτε αφορά διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς.

Νοσοκομειακά Προγράμματα Υγείας

Κάλυψη Δαπανών

Σε αυτή την κάλυψη μπορείτε να επιλέξετε αν η ασφαλιστική εταιρεία θα σας καλύψει ολόκληρο το ποσό του κόστους νοσηλείας ή αν θα υπάρχει κάποιο εκπιπτόμενο ποσό που θα επωμιστείτε εσείς, κατά την εισαγωγή σας σε νοσοκομείο.

Αμοιβή Ιατρών

(Χειρούργων, Αναισθησιολόγων και όλων των θεραπόντων ιατρών)

Η ασφαλιστική σας αναλαμβάνει την αμοιβή των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που χρειάστηκαν για την θεραπεία σας. Το ποσό της αμοιβής διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της επέμβασεις στην οποία υποβληθήκατε.

Επίδομα Τοκετού

Οι γυναίκες ασφαλιζόμενες δικαιούνται επίδομα τοκετού ανάλογα με τη θέση νοσηλείας που έχουν επιλέξει, 24 μήνες μετά την έναρξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Στα προγράμματα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης περιλαμβάνονται ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένο δίκτυο ιατρών και κέντρων με την ασφαλιστική εταιρεία.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας διακρίνονται σε ισόβια και σε ετησίως ανανεωμένα. Τι σημαίνει όμως αυτό για τον ασφαλιζόμενο; Τα ισόβια προγράμματα έχουν το πλεονέκτημα πως η ασφαλιστική εταιρεία που το παρέχει δεν μπορεί να το καταργήσει ή να τροποποιήσει τους όρους που συμφωνήθηκαν στο αρχικό συμβόλαιο.

Αντίθετα με τα ετησίως ανανεωνόμενα που η ασφαλιστική διατηρεί το δικαίωμα της να καταργήσει το συμβόλαιο ή να τροποποιήσει τους όρους. Το πλεονέκτημα των ετησίως ανανεωνόμενων είναι ότι προσφέρουν χαμηλότερα ασφάλιστρα από τα ισόβια προγράμματα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στα νοσοκομειακά προγράμματα, ο ασφαλιζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη θέση νοσηλείας ενώ καλύπτει ακόμα έκτακτα περιστατικά, διαγνωστικές εξετάσεις και μεταφορά με ασθενοφόρο. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε!

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενημερώσου για όλα τα προγράμματα υγείας παιδιών και ενηλίκων συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

Προσθέστε πρώτα όλα τα μέλη που χρειάζεστε. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
etairies on line 2 blog
30 Απρ: Ασφαλίσου Υπεύθυνα…

Η Online Ασφάλιση μέσω του site μας έχει διευκολύνει αρκετά, όσους ψάχνουν ασφάλεια άμεσα και γρήγορα. Στην εποχή της τεχνολογίας άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην μπορεί κάποιος να πάρει…

www.insurancemotors.gr
17 Απρ: Γι’ αυτούς που αγαπάς…

  Εάν ψάχνεις ένα πλήρες, οικονομικό και σύγχρονο πρόγραμμα υγείας και πάντα προβληματιζόσουν με τα ψιλά γράμματα και το κόστος, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε ένα πρόγραμμα για να έχεις…

www.insurancemotors.gr
29 Μαρ: Ο ένοχος κρύβεται στα …δόντια!

Στα προγράμματα υγείας των ασφαλιστικών εταιρειών ένα από τα πράγματα που «προβληματίζει» τους ενδιαφερόμενους είναι η εξαίρεση όλων των οδοντιατρικών επεμβάσεων. Η υγεία των δοντιών και του στόματος είναι ιδιαίτερα…