Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Υγείας

Φρόντισε την υγεία τη δική σου και των οικείων σου δίνοντας σας τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Για κάθε αιφνίδιο ή μη γεγονός που σχετίζεται άμεσα με τη σωματική σας υγεία και ακεραιότητα, η ασφάλιση της θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη είτε αφορά περίθαλψη είτε αφορά διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς.

Νοσοκομειακά Προγράμματα Υγείας

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας διακρίνονται σε ισόβια και σε ετησίως ανανεωμένα. Τι σημαίνει όμως αυτό για τον ασφαλιζόμενο; Τα ισόβια προγράμματα έχουν το πλεονέκτημα πως η ασφαλιστική εταιρεία που το παρέχει δεν μπορεί να το καταργήσει ή να τροποποιήσει τους όρους που συμφωνήθηκαν στο αρχικό συμβόλαιο.

Αντίθετα με τα ετησίως ανανεωνόμενα που η ασφαλιστική διατηρεί το δικαίωμα της να καταργήσει το συμβόλαιο ή να τροποποιήσει τους όρους. Το πλεονέκτημα των ετησίως ανανεωνόμενων είναι ότι προσφέρουν χαμηλότερα ασφάλιστρα από τα ισόβια προγράμματα.

Σε αυτή την κάλυψη μπορείτε να επιλέξετε αν η ασφαλιστική εταιρεία θα σας καλύψει ολόκληρο το ποσό του κόστους νοσηλείας ή αν θα υπάρχει κάποιο εκπιπτόμενο ποσό που θα επωμιστείτε εσείς, κατά την εισαγωγή σας σε νοσοκομείο.

(Χειρούργων, Αναισθησιολόγων και όλων των θεραπόντων ιατρών)

Η ασφαλιστική σας αναλαμβάνει την αμοιβή των ιατρών όλων των ειδικοτήτων που χρειάστηκαν για την θεραπεία σας. Το ποσό της αμοιβής διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της επέμβασεις στην οποία υποβληθήκατε.

Οι γυναίκες ασφαλιζόμενες δικαιούνται επίδομα τοκετού ανάλογα με τη θέση νοσηλείας που έχουν επιλέξει, 24 μήνες μετά την έναρξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Οι παραπάνω καλύψεις είναι ενδεικτικές. Ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία και το πρόγραμμα ασφάλισης οι καλύψεις τροποποιούνται.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στα νοσοκομειακά προγράμματα, ο ασφαλιζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τη θέση νοσηλείας ενώ καλύπτει ακόμα έκτακτα περιστατικά, διαγνωστικές εξετάσεις και μεταφορά με ασθενοφόρο. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε!

Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Στα προγράμματα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης περιλαμβάνονται ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε συμβεβλημένο δίκτυο ιατρών και κέντρων με την ασφαλιστική εταιρεία.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενημερώσου για όλα τα προγράμματα υγείας παιδιών και ενηλίκων συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

Προσθέστε πρώτα όλα τα μέλη που χρειάζεστε. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;