Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Υγείας

Φροντίζω το μέλλον ασφαλίζοντας το παρον.

Η φροντίδα όλων των μελών μιας οικογένειας και η εξασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών πρέπει να αποτελεί μέλημα κάθε νοικοκυριού. Παρά το γεγονός ότι η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα όλων των πολιτών μιας κοινωνίας, δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που δεν κατέστη εφικτή η «χρήση» του δικαιώματος αυτού.

Λόγω λοιπόν της αδυναμίας αυτής δημιουργήθηκαν προγράμματα ασφάλισης, τα οποία καλύπτουν ευρεία γκάμα γεγονότων και περιστατικών που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ζωής μας και χρήζουν νοσηλείας ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Με μικρό κόστος εξασφαλίζεις την ποιότητα στην υγεία σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε προγράμματα νοσηλείας, ιατροφαρμακευτικά ή συνδυαστικά.

Ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, η μέριμνα για την επιλογή ενός προγράμματος υγείας μας απαλλάσσει από το άγχος, γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί το παιδί μας θα βρεθεί σε καλά χέρια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι η ασφάλιση υγείας προτιμότερο είναι να γίνεται σε μικρή ηλικία, όπου ο ενδιαφερόμενος είναι υγιής – αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο τις περιπτώσεις των εξαιρέσεων- και τα ασφάλιστρα είναι πιο οικονομικά.

 

Γιατί το να φροντίΖω για το μέλλον όλων μας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια στο παρόν μας.

Φρόντισε την υγεία τη δική σου και των οικείων σου δίνοντας σας τη δυνατότητα πρόσβασης σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας. Για κάθε αιφνίδιο ή μη γεγονός που σχετίζεται άμεσα με τη σωματική σας υγεία και ακεραιότητα, η ασφάλιση της θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη είτε αφορά περίθαλψη είτε αφορά διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις σε ιατρούς.

Καλύψεις Νοσοκομειακής Περίθαλψης

Κάλυψη Δαπανών σε Ελλάδα & Εξωτερικό

Μπορείτε να επιλέξετε το όριο κάλυψης των δαπανών νοσηλείας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε αν η ασφαλιστική εταιρεία θα σας καλύψει ολόκληρο το ποσό ή αν θα υπάρχει κάποιο εκπιπτόμενο ποσό που θα επωμιστείτε εσείς, κατά την εισαγωγή σας σε νοσοκομείο.

Επιλογή Θέσης Νοσηλείας

Επιλέγετε αν θα νοσηλευτείτε σε μονόκλινο (Α’ Θέση), δίκλινο (Β’ Θέση) ή τρίκλινο (Γ’ Θέση).

Κάλυψη Ειδικών Δαπανών

Καλύπτονται τα έξοδα για νοσηλεία σε μονάδα ενταντικής θεραπείας ή αυξημένης φροντίδας, έξοδα χημειοθεραπείας, ακτινοβολίας, ραδιοθεραπείας και άλλων ειδικών θεραπειών.

Αμοιβή Ιατρών

(Χειρούργων, Αναισθησιολόγων και όλων των θεράποντων Ιατρών)

Η Ασφαλιστική Εταιρεία αναλαμβάνει την αμοιβή των Ιατρών όλων των ειδικοτήτων που χρειάστηκαν για την θεραπεία σας. Το ποσό της αμοιβής διαμορφώνεται ανάλογα με το είδος της επέμβασης στην οποία υποβληθήκατε.

Επείγοντα Περιστατικά

Απεριόριστες επισκέψεις 24ωρες το 24ωρο σε συμβεβλημμένα νοσοκομεία για επείγοντα περιστατικά.

Υγειονομική Μεταφορά

Καλύπτεται η μεταφορά εξαιτίας ατυχήματος ή ασθενείας με ελικόπτερο ή αεροπλάνο ή ασθενοφόρο συνοδεία Ιατρού.

Επίδομα Τοκετού

Οι γυναίκες ασφαλιζόμενες δικαιούνται επίδομα τοκετού ανάλογα με τη θέση νοσηλείας που έχουν επιλέξει, 24 μήνες μετά την έναρξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Χειρουργικό Επίδομα

Χρηματικό ποσό, το ύψος του οποίου ορίζεται στο ασφαλιστήριο, το οποίο λαμβάνει ο ασφαλισμένος κατ’όπιν χειρουργικής επέμβασης.

Πρόσκαιρη / Μόνιμη Ολική Ανικανότητα

Ο ασφαλισμένος δικαιούται χρηματικό ποσό που ορίζεται από το ασφαλιστήριο σε περίπτωση πρόσκαιρης / μόνιμης ολικής ανικανότητας του προς εργασία,  ύστερα από ατύχημα ή ασθένεια.

Νομική Προστασία

Προστατεύει κάθε έννομο συμφέρον του ασφαλιζόμενου.

Οφθαλμολογικός Έλεγχος & Επεμβάσεις

Με μειωμένο κόστος καλύπτεται ετήσιο οφθαλμολογικό check up και επιπλέον σε συμβεβλημμένα οφθαλμολογικά κέντρα μπορεί να καλυφθεί μέρος του κόστους επεμβάσεων που μπορούν να προκύψουν ύστερα από ατύχημα ή ασθένεια.

Οδοντιατρικός Έλεγχος & Επεμβάσεις

Με μειωμένο κόστος καλύπτεται ετήσιο οδοντιατρικό check up και επιπλέον σε συμβεβλημμένα οδοντιατρικά κέντρα μπορεί να καλυφθεί έως και το 80% του κόστους επεμβάσεων.

Καλύψεις Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης

Διαγνωστικές Εξετάσεις

Σε συμβεβλημμένα διαγνωστικά κέντρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε διαγνωστική εξέταση με μικρή ή καθόλου συμμετοχή, ανάλογα με το τι ορίζει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας.

Ιατρικές Επισκέψεις

Σε δίκτυο συμβεβλημμένων Ιατρών όλων των ειδικοτήτων μπορείτε να προγραμματίσετε τα ραντεβού σας με μικρό κόστος, σε Επιμελητές και Καθηγητές Ιατρούς.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας διακρίνονται σε ισόβια και σε ετησίως ανανεούμενα. Στα ισόβια προγράμματα, οι όροι και οι καλύψεις που συμφωνήθηκαν κατά το χρόνο υπογραφής του συμβολαίου δεν μπορούν να τροποποιηθούν κατά τη διάρκεια ισχύς του. Αντίθετα, στα ετησίως ανανεούμενα η ασφαλιστική εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα της να καταργήσει το συμβόλαιο ή να τροποποιήσει τους όρους αυτού. Το πλεονέκτημα των ετησίως ανανεούμενων είναι ότι προσφέρουν χαμηλότερα ασφάλιστρα από τα ισόβια προγράμματα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Ενημερώσου για όλα τα προγράμματα υγείας παιδιών και ενηλίκων συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ο προσωπικός σου ασφαλιστικός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα.

Προσθέστε πρώτα όλα τα μέλη που χρειάζεστε. Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους
Προσθήκη Μέλους

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
online insurance
Για ό,τι ψάχνεις, θα το βρείς εδώ σε 1′

Στην εποχή της ψηφιακής εξέλιξης και της τεχνολογίας, η online ασφάλιση έχει πολλούς λόγους να είναι η επικρατέστερη επιλογή ασφάλισης για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η αγορά προϊόντων αλλά και…

1
Η επιστροφή στην κανονικότητα

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, όλα τείνουν να επανέλθουν στην κανονικότητα τους. Λίγο η επιστροφή στη δουλειά, λίγο ο χειμώνας που κοντοζυγώνει κι ας μη το λέμε, μας…

niños-en-el-coche
Ταξιδεύοντας ανοίγεις τους ορίζοντες σου!

Πλησιάζοντας στην καρδιά του Αυγούστου, οι εξορμήσεις προς οποιοδήποτε προορισμό έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ η Αθήνα έχει αρχίσει να αδειάζει δίνοντας την ευκαιρία σε όσους μένουν πίσω να θυμηθούν ότι…