Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Σύνταξης

Εξασφάλισε σε σένα και την οικογένεια σου το επίπεδο ζωής που θες να έχεις όταν πλέον δεν θα εργάζεσαι, κάνοντας ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης.

Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το ποσό της σύνταξης, το χρόνο συνταξιοδότησης και τον τρόπο καταβολής της σύνταξης σας.

Η ασφαλιστική εταιρεία με αυτή την παροχή αναλαμβάνει να καταβάλλει στον ασφαλιζόμενο στην αρχή κάθε μήνα , το ποσό της μηνιαίας σύνταξης που έχει καθοριστεί μετά τη λήξη καταβολής των ασφαλίστρων.

Το ποσό της σύνταξης μπορεί να καταβληθεί και εφάπαξ αλλά αυτό ταυτόχρονα ορίζει την λήξη του συμβολαίου.  Σε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα η μέγιστη ηλικία εισόδου στο πρόγραμμα είναι το 65ο έτος ηλικίας, η ελάχιστη ηλικία συνταξιοδότησης το 55ο έτος ηλικίας ενώ η μέγιστη ηλικία συνταξιοδότησης το 75ο έτος ηλικίας.

‘Όπως σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα έτσι και σε αυτό υπάρχουν παραλλαγές για να καλύπτουν και να προσαρμόζονται στις ανάγκες του ασφαλισμένου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα λάβετε την προσφορά ασφάλισης, ενώ άμεσα θα σας καλέσει και ο προσωπικός σας σύμβουλος για να σας ενημερώσει πλήρως.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

error: Content is protected !!