Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Σύνταξης

Εξασφάλισε το μέλλον σου, απόλαυσε τους κόπους μιας ζωής έχοντας βγει πλέον σε σύνταξη.

Στις μέρες μας που όλα είναι ρευστά και αμφίβολα, οι κινήσεις που κάνουμε για εμάς και τα παιδιά μας πρέπει να έχουν απώτερο σκοπό και στόχο το μέλλον μας. Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που αμφιβάλλουμε για το αν και το πότε θα συνταξιοδοτηθούμε και για το αν θα τα καταφέρουμε όταν πλέον δεν θα μπορούμε να εργαστούμε.

 

Εξασφάλισε σήμερα, σε σένα και την οικογένεια σου το επίπεδο ζωής που θες να έχεις όταν πλέον δεν θα εργάζεσαι, κάνοντας ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης. Το συνταξιοδοτικό πρόγραμμα ασφάλισης είναι αποταμιευτικό πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να επιλέξετε το ποσό της σύνταξης, το χρόνο συνταξιοδότησης και τον τρόπο καταβολής της σύνταξης σας. Το ποσό της σύνταξης μπορεί να καταβληθεί και εφάπαξ αλλά αυτό ταυτόχρονα ορίζει την λήξη του συμβολαίου.  Σε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα η μέγιστη ηλικία εισόδου στο πρόγραμμα είναι το 65ο έτος ηλικίας, η ελάχιστη ηλικία συνταξιοδότησης το 55ο έτος ηλικίας ενώ η μέγιστη ηλικία συνταξιοδότησης το 75ο έτος ηλικίας.

 

Επέλεξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης που με βάση το δικό σου προγραμματισμό θα δημιουργήσεις τη σύνταξη που θες να λαμβάνεις. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα εξασφαλίζει καταβολή εγγυημένης σύνταξης από την ημερομηνία έναρξης συνταξιοδότησης για χρονικό διάστημα 15 ετών ενώ στο διάστημα καταβολής των ασφαλίστρων υπάρχει δυνατότητα μεταβολής αυτών ανάλογα με την οικονομική σας κατάσταση. Τα ασφάλιστρα είναι ιδιαίτερα προσιτά και διαμορφώνονται με βάση το μηνιαίο ποσό σύνταξης που θέλετε να σας καταβάλλεται μετά τη λήξη του συμβολαίου.

 

O ενδιαφερόμενος που θα ξεκινήσει την ασφάλιση του στα 35 έτη του σκοπεύοντας να καταβάλει 100 ευρώ το μήνα για 30 έτη θα λάβει σύνταξη στα 65 έτη 518 ευρώ το μήνα.

Δηλαδή, θα καταβάλλει από τα 35 χρόνια του έως τα 65 που ξεκινάει η περίοδος συνταξιοδότησης 36.000 ευρώ και από τα 65 του έως τα 80 έτη θα λάβει 93.240 ευρώ. Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

 

Όπως σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα έτσι και σε αυτό υπάρχουν παραλλαγές για να καλύπτουν και να προσαρμόζονται στις ανάγκες του ασφαλισμένου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και σύντομα θα λάβετε την προσφορά ασφάλισης, ενώ άμεσα θα σας καλέσει και ο προσωπικός σας σύμβουλος για να σας ενημερώσει πλήρως.

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
afalisi sintaxis
Σχεδίασε τη σύνταξη που θες

  Εξασφάλισε το μέλλον σου, απόλαυσε τους κόπους μιας ζωής έχοντας βγει πλέον σε σύνταξη.     Επέλεξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης που με βάση το δικό σου προγραμματισμό…

i asfaleia pio eukoli apo pote
Ασφαλίσου Υπεύθυνα

Η Online Ασφάλιση μέσω του site μας έχει διευκολύνει αρκετά, όσους ψάχνουν ασφάλεια άμεσα και γρήγορα. Στην εποχή της τεχνολογίας άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην μπορεί κάποιος να πάρει…

www.insurancemotors.gr
Ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού συμβούλου

Την εποχή της τεχνολογίας, ο ανθρώπινος παράγοντας στην παροχή υπηρεσιών φαίνεται να «ξεθωριάζει». Στην επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος όμως, ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύ διαφορετικός. Η ευκολία που παρέχει…