Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Οικίας

Κάνε ένα μικρό έξοδο για κάτι τόσο σημαντικό.

Στο σπίτι μας εκτός από όλα τα υλικά αγαθά που έχουμε, έχουμε στεγάσει τα όνειρα μας, τους κόπους μας, έχουμε ζήσει όμορφες και άσχημες στιγμές και έχουμε δημιουργήσει αναμνήσεις. Όλα αυτά δεν θέλουμε και δεν φανταζόμαστε ότι κάποιος μπορεί να μας τα πάρει. Όμως τα πράγματα στη ζωή μπορεί να γίνουν απρόβλεπτα, όπως είναι η φύση, την οποία ούτε μπορείς να την περιορίσεις, ούτε να την προβλέψεις.

 

Πέρα από τις φυσικές καταστροφές (πλημμύρα, σεισμό, φωτιά) που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στο οίκημα, ζημιές μπορούν να προκληθούν και στο περιεχόμενο αυτού. Σε αντικείμενα, δηλαδή που έχουμε μες στο σπίτι και μπορούν από εξωγενείς παράγοντες να υποστούν φθορές.

Για να είμαστε λοιπόν ήρεμοι και να νιώθουμε ασφαλείς μπορούμε να ασφαλίσουμε τόσο το σπίτι μας σαν κτίριο όσο και το περιεχόμενο αυτού, άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα ετήσιο ασφαλιστήριο κατοικίας έχει πολύ χαμηλά ασφάλιστρα που μπορούμε να προγραμματίσουμε και να καλύψουμε.

 

Στις περιπτώσεις των ενυπόθηκων κατοικιών, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι απαραίτητο με βάση το νόμο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η τράπεζα εκδίδει ασφαλιστήριο ταυτόχρονα με την έκδοση του δανείου και έπειτα το ανανεώνει κάθε χρόνο αυτόματα. Το ποσό του ασφαλιστηρίου κρατείται από το λογαριασμό του δανείου.

Γνωρίζατε όμως ότι αυτό το έξοδο μπορεί να μειωθεί;

Υπάρχουν εταιρείες που παρέχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια σε ενυπόθηκες κατοικίες με περισσότερες καλύψεις και χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Αν για παράδειγμα θέλουμε να ασφαλίσουμε την ενυπόθηκη κατοικία μας σ’ ένα βασικό πρόγραμμα για 50.000 ευρώ κεφάλαιο, τα ασφάλιστρα ξεκινούν από 60,00 ευρώ το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεις τα ασφάλιστρα, κερδίζεις καλύψεις.

Οι καλύψεις που περιλαμβάνουν τα ασφαλιστήρια κατοικίας είναι πολλές. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής:

Πυρκαγιά

Η κάλυψη αυτή σας αποζημιώνει σε περίπτωση που το σπίτι σας καεί από ανάφλεξη, φωτιά σε δάσος, πτώση κεραυνού και καπνό.

Σεισμός

Σε περίπτωση που το σπίτι σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από σεισμό, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Ευρεία Έκρηξη

Καλύπτει ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν από έκρηξη η οποία θα συμβεί είτε εντός είτε εκτός του ασφαλισμένου οικήματος, ανεξάρτητα από το αν θα ακολουθήσει πυρκαγιά. Επίσης καλύπτει την περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν από έκρηξη λέβητα, θερμοσίφωνα ή από εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Κλοπή

Αναλαμβάνει η ασφαλιστική να σας αποζημιώσει σε περίπτωση ολικής η μερικής κλοπής από διάρρηξη ή ληστεία.

Τρομοκρατικές Ενέργειες

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών ανεξάρτητα από το αν αυτές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, στάσεων, απεργιών κλπ.

Πρόσκρουση Οχήματος

Αποζημιώνει τον ασφαλιζόμενο από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο ή στις περιφράξεις του κτιρίου-εφόσον αυτές περιλαμβάνονται στην ασφαλισμένη αξία του ακινήτου- λόγω πρόσκρουσης οχήματος που όμως δεν οδηγούνταν από τον ασφαλιζόμενο ή μέλη της οικογένειας του ή άτομα που έχουν κάποια σχέση εργασίας με αυτόν.

Πτώση Αεροσκαφών και αντικειμένων από αυτά

Σε περίπτωση που το σπίτι σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων απο αυτά, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Καιρικά Φαινόμενα

Ζημιές από καταιγίδα, πλημμύρα, θύελλα ή άλλα καιρικά φαινόμενα.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε βέβαιοι και προστατευμένοι από κάθε αναπάντεχο γεγονός.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

70€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 80 τ.μ.
132€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 150 τ.μ.
220€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 250 τ.μ.
10%
έκπτωση
Στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
etairies on line 2 blog
30 Απρ: Ασφαλίσου Υπεύθυνα…

Η Online Ασφάλιση μέσω του site μας έχει διευκολύνει αρκετά, όσους ψάχνουν ασφάλεια άμεσα και γρήγορα. Στην εποχή της τεχνολογίας άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην μπορεί κάποιος να πάρει…

www.insurancemotors.gr
16 Φεβ: Ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού συμβούλου

Την εποχή της τεχνολογίας, ο ανθρώπινος παράγοντας στην παροχή υπηρεσιών φαίνεται να «ξεθωριάζει». Στην επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος όμως, ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύ διαφορετικός. Η ευκολία που παρέχει…

www.insurancemotors.gr
15 Φεβ: Πώς θα μειώσεις τ’ ασφάλιστρα για την ενυπόθηκη κατοικία σου;

Ενυπόθηκη Κατοικία = Ασφάλιση Κατοικίας. Στις περιπτώσεις των ενυπόθηκων κατοικιών, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι απαραίτητο με βάση το νόμο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η τράπεζα εκδίδει ασφαλιστήριο ταυτόχρονα με την…