Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Οικίας

Το σπίτι σας αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα κομμάτια της περιουσιακής σας κατάστασης. Για να το προστατεύσεις ασφάλισε το σε ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες και θα εξασφαλίζει ότι τα όνειρα σου δεν θα χαθούν. Οι καλύψεις που περιλαμβάνουν τα ασφαλιστήρια κατοικίας είναι πολλές. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής:

Η κάλυψη αυτή σας αποζημιώνει σε περίπτωση που το σπίτι σας καεί από ανάφλεξη, φωτιά σε δάσος, πτώση κεραυνού και καπνό.

Σε περίπτωση που το σπίτι σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από σεισμό, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Καλύπτει ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν από έκρηξη η οποία θα συμβεί είτε εντός είτε εκτός του ασφαλισμένου οικήματος, ανεξάρτητα από το αν θα ακολουθήσει πυρκαγιά. Επίσης καλύπτει την περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν από έκρηξη λέβητα, θερμοσίφωνα ή από εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Αναλαμβάνει η ασφαλιστική να σας αποζημιώσει σε περίπτωση ολικής η μερικής κλοπής από διάρρηξη ή ληστεία.

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών ανεξάρτητα από το αν αυτές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, στάσεων, απεργιών κλπ.

Αποζημιώνει τον ασφαλιζόμενο από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο ή στις περιφράξεις του κτιρίου-εφόσον αυτές περιλαμβάνονται στην ασφαλισμένη αξία του ακινήτου- λόγω πρόσκρουσης οχήματος που όμως δεν οδηγούνταν από τον ασφαλιζόμενο ή μέλη της οικογένειας του ή άτομα που έχουν κάποια σχέση εργασίας με αυτόν.

Σε περίπτωση που το σπίτι σας υποστεί υλικές ζημιές ή καταρρεύσει από πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων απο αυτά, η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει να σας αποζημιώσει.

Ζημιές από καταιγίδα, πλημμύρα, θύελλα ή άλλα καιρικά φαινόμενα.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας περιλαμβάνουν και άλλες καλύψεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Πρέπει επίσης
να σημειωθεί ό,τι εκτός από την ασφάλιση του κτιρίου μπορείτε να ασφαλίσετε και τα αντικείμενα που περιέχονται σε αυτό.

Σημαντικό είναι να θυμάστε ότι στις περιπτώσεις ενυπόθηκων κατοικιών η ασφάλιση τους τουλάχιστον με ένα βασικό πακέτο κρίνεται απαραίτητη από τα τραπεζικά ιδρύματα χωρίς όμως να είναι υποχρεωτικό να ασφαλιστείτε σε συγγενή εταιρεία με το πιστωτικό ίδρυμα που σας χορήγησε το δάνειο.

Μπορείτε να αναζητήσετε την καλύτερη προσφορά στην αγορά, να ασφαλίσετε το ακίνητο σας εκεί και να προσκομίσετε στην τράπεζα το
ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας ώστε να λάβει γνώση της ασφάλισης του ακινήτου σας.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

70€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 80 τ.μ.
132€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 150 τ.μ.
220€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 250 τ.μ.
10%
έκπτωση
Στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;