Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Οικίας

Κάνε ένα μικρό έξοδο για κάτι τόσο σημαντικό.

Το σπίτι του καθένα μας στεγάζει τα όνειρα, τους κόπους και ότι όμορφο έχουμε ζήσει. Η απώλεια του ή η πρόκληση κάθε είδους ζημιάς σε αυτό συνήθως είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Νιώθουμε ήρεμοι και ασφαλής μόνο όταν έχουμε διασφαλίσει τα υπάρχοντα μας από κάθε είδους κίνδυνο. Σχεδίασε το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες του δικού σου σπιτιού, συνδυάζοντας τις καλύψεις με τις πολύ προσιτές τιμές των ασφαλιστηρίων κατοικίας.

 

Πέρα από τις φυσικές καταστροφές (πλημμύρα, σεισμό, φωτιά) που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στο οίκημα, ζημιές μπορούν να προκληθούν και στο περιεχόμενο αυτού. Σε αντικείμενα, δηλαδή που έχουμε μες στο σπίτι και μπορούν από εξωγενείς παράγοντες να υποστούν φθορές.

Για να είμαστε λοιπόν ήρεμοι και να νιώθουμε ασφαλείς μπορούμε να ασφαλίσουμε τόσο το σπίτι μας σαν κτίριο όσο και το περιεχόμενο αυτού, άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα ετήσιο ασφαλιστήριο κατοικίας έχει πολύ χαμηλά ασφάλιστρα που μπορούμε να προγραμματίσουμε και να καλύψουμε.

 

Στις περιπτώσεις των ενυπόθηκων κατοικιών, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι απαραίτητο με βάση το νόμο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η τράπεζα εκδίδει ασφαλιστήριο ταυτόχρονα με την έκδοση του δανείου και έπειτα το ανανεώνει κάθε χρόνο αυτόματα. Το ποσό του ασφαλιστηρίου κρατείται από το λογαριασμό του δανείου.

Γνωρίζατε όμως ότι αυτό το έξοδο μπορεί να μειωθεί;

Υπάρχουν εταιρείες που παρέχουν ασφαλιστήρια συμβόλαια σε ενυπόθηκες κατοικίες με περισσότερες καλύψεις και χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Αν για παράδειγμα θέλουμε να ασφαλίσουμε την ενυπόθηκη κατοικία μας σ’ ένα βασικό πρόγραμμα για 50.000 ευρώ κεφάλαιο, τα ασφάλιστρα ξεκινούν από 60,00 ευρώ το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεις τα ασφάλιστρα, κερδίζεις καλύψεις.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι καλύψεις που περιλαμβάνουν τα ασφαλιστήρια κατοικίας:

Πυρκαγιά

Καλύπτεται η ζημιά που θα προκληθεία από φωτιά που συνοδεύεται από φλόγα και προκλήθηκε χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη εστία ή εγκατέλειψε αιφνίδια και απρόβλεπτα την εστία και επεκτάθηκε με δική της δύναμη. Επίσης, καλύπτονται οι ζημιές από πυρκαγία από δάσος, από πτώση κεραυνού ή καπνού. Ταυτόχρονα, καλύπτονται και οι υλικές ζημιες στην ασφαλιζόμενη περιουσία που είναι συνέπεια της προσπάθειας κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Σεισμός

Σεισμός ορίζεται ως το φυσικό φαινόμενο που προκαλείται από ξαφνική απελευθέρωση μηχανικής ενέργειας από το εσωτερικό της γης προς την επιφάνεια της. Με την κάλυψη αυτή, αποζημιώνεται ο ασφαλισμένος για τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στον ασφαλιζόμενο κίνδυνο.

Καιρικά Φαινόμενα

Ζημιές από καταιγίδα, πλημμύρα, θύελλα ή άλλα καιρικά φαινόμενα.

Έκρηξη από κάθε αιτία

Έκρηξη θεωρείτε η ξαφνική διαφυγή ενέργειας που οφείλεται σε απότομη εκτόνωση αερίων ή ατμών. Καλύπτονται οι ζημιές στα ασφαλιζόμετα αντικέμενα αμέσως προερχόμενες από οποιουδήποτε είδους έκρηξη, φυσική ή χημική, έστω κι αν δεν επακολούθησε πυρκαγιά, οφειλόμενη σε αίτιο που βρίσκεται εντός ή εκτός του ασφαλιζόμενου κινδύνου.

Καλύπτει ζημιές οι οποίες μπορεί να προκληθούν από έκρηξη η οποία θα συμβεί είτε εντός είτε εκτός του ασφαλισμένου οικήματος, ανεξάρτητα από το αν θα ακολουθήσει πυρκαγιά. Επίσης καλύπτει την περίπτωση ζημιών που προκλήθηκαν από έκρηξη λέβητα, θερμοσίφωνα ή από εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Κλοπή/Ληστεία

Καλύπτεται η απώλεια ή/και ζημιά των ασφαλιζόμενων αντικειμένων λόγω κλοπή, απόπειρας κλοπής ή ληστείας.

Κακόβουλες Ενέργειες/Τρομοκρατικές Ενέργειες

Καλύπτει τις ζημιές που προκλήθηκαν από κακόβουλες ενέργειες τρίτων & κατά τη διάρκεια τρομοκρατικών ενεργειών ανεξάρτητα από το αν αυτές έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια, στάσεων, απεργιών κλπ.

Πρόσκρουση Οχήματος

Αποζημιώνει τον ασφαλιζόμενο από ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο ή στις περιφράξεις του κτιρίου-εφόσον αυτές περιλαμβάνονται στην ασφαλισμένη αξία του ακινήτου- λόγω πρόσκρουσης οχήματος που όμως δεν οδηγούνταν από τον ασφαλιζόμενο ή μέλη της οικογένειας του ή άτομα που έχουν κάποια σχέση εργασίας με αυτόν.

Πτώση Αεροσκαφών και αντικειμένων από αυτά

Καλύπτονται οι υλικές ζημιές των ασφαλιζόμενων αντικειμένων που προκαλούνται από πτώση αεροσκάφους ή/και αντικειμένων που αποσπάστηκαν από αυτά.

Χιόνι-Βάρος Χιονιού-Παγετός-Χαλάζι

Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν από τα ανωτέρω καιρικά φαινόμενα.

Πτώση Δένδρων-Κλαδιών-Στυλών

Υλικές ζημιές που θα προκληθούν από πτώση δένδρων, κλαδιών ή στυλών.

Βραχυκύκλωμα

Καλύπτεται κάθε ζημιά σε κάθε είδους συσκευές και εγκαταστάσεις που λειτουργούν με ηλεκρικό ρεύμα λόγω βραχυκύκλωσης.

Διαρροή Σωληνώσεων

Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν λόγω τυχαίου, αιφνίδιου και απρόβλεπτου γεγονότος διαρροής υδάτων λόγω θραύσης σωληνώσεων ή υπερχείλισης δεξαμενών.

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε βέβαιοι και προστατευμένοι από κάθε αναπάντεχο γεγονός.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

70€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 80 τ.μ.
132€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 150 τ.μ.
220€
ετήσιο
Ασφάλεια Οικίας έως 250 τ.μ.
15%
έκπτωση
Στην ασφάλιση του αυτοκινήτου σας
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
34583781_2294114810815209_4474813197479575552_n
Για γονείς σούπερ-ήρωες

Οι γονείς στα μάτια των παιδιών τους είναι πάντα οι ήρωες τους, καμιά φορά και σούπερ-ήρωες, ειδικά όταν πάνω από όλα φροντίζουν για την εξασφάλιση τους.   Έννοια σου πάντα…

i asfaleia pio eukoli apo pote
Ασφαλίσου Υπεύθυνα

Η Online Ασφάλιση μέσω του site μας έχει διευκολύνει αρκετά, όσους ψάχνουν ασφάλεια άμεσα και γρήγορα. Στην εποχή της τεχνολογίας άλλωστε θα ήταν αδύνατο να μην μπορεί κάποιος να πάρει…

www.insurancemotors.gr
Ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού συμβούλου

Την εποχή της τεχνολογίας, ο ανθρώπινος παράγοντας στην παροχή υπηρεσιών φαίνεται να «ξεθωριάζει». Στην επιλογή ασφαλιστικού προγράμματος όμως, ο ρόλος του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι πολύ διαφορετικός. Η ευκολία που παρέχει…

www.insurancemotors.gr
Πώς θα μειώσεις τ’ ασφάλιστρα για την ενυπόθηκη κατοικία σου;

Ενυπόθηκη Κατοικία = Ασφάλιση Κατοικίας. Στις περιπτώσεις των ενυπόθηκων κατοικιών, το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι απαραίτητο με βάση το νόμο. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η τράπεζα εκδίδει ασφαλιστήριο ταυτόχρονα με την…