Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Μηχανής

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ασφάλιση της μηχανής σου.

Η ασφάλιση της μηχανής σου πέρα από το ότι σε καλύπτει απέναντι στο νόμο, ο οποίος ορίζει ρητά ως υποχρεωτική την ασφάλιση του με ενα βασικό πακέτο καλύψεων, σου προσφέρει σιγουριά σε όλες σου τις μετακινήσεις. Οι καλύψεις που μπορείς να συμπεριλάβεις στο ασφαλιστήριο σου ποικίλλουν, γι’αυτό μπορείς να διαμορφώσεις το ασφαλιστήριο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και προτεραιότητες.

Σε κάθε εποχή και για κάθε μετακίνηση με το όχημα σας πρέπει να νιώθετε την ασφάλεια που σας αρμόζει. Γι’ αυτό θα πρέπει να γνωρίζετε πλήρως τι παροχές έχετε από κάθε κάλυψη που περιλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας ή τι παροχές θα μπορούσατε να προσθέσετε και δεν γνωρίζετε το όφελος τους. Οι καλύψεις διακρίνονται σε βασικές, αυτές δηλαδή που υποχρεωτικά από το νόμο πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα ασφαλιστήριο και σε προαιρετικές.

Για την ασφάλιση του οχήματος σας χρειάζονται :

 

 Δίπλωμα Οδήγησης

 Άδεια Κυκλοφορίας

 Προηγούμενο Ασφαλιστήριο  (αν υπάρχει)

 

  Μη ξεχνάς πως κάποιες περιπτώσεις, όπως ο νέος οδηγός, αυξάνουν το ποσό των ασφαλίστρων κατά ένα μικρό ποσοστό. Η επιβάρυνση αυτή ονομάζεται επασφάλιστρο και συμπεριλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο όταν ο οδηγός είναι μικρότερος από 23 χρονών ή μεγαλύτερος από 70 ή το δίπλωμα οδήγησης του οδηγού είναι κάτω των δυο ετών. Άλλες περιπτώσεις που μπορεί να αυξήσουν τα ασφάλιστρα, είναι η χρονολογία του οχήματος ή τα ρυμουλκούμενα. *Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Τέλος, πριν την έκδοση του συμβολαίου σας καλό είναι να αναφερθούν στοιχεία όπως η επαγγελματική σας κατάσταση καθώς μπορεί να εμπίπτει στις κατηγορίες που δικαιούνται έκπτωση όπως είναι οι συνταξιούχοι, οι ένστολοι, οι άνεργοι κ.α.

Η ασφάλιση του οχήματος σας έχει γίνει πιο εύκολη και γρήγορη υπόθεση από ποτέ. Το σύστημα Online Τιμολόγησης, σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε τιμές και καλύψεις και να επιλέξετε εσείς διάρκεια ασφάλισης και ασφαλιστική εταιρεία.

Στο site μας θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να καταλήξετε στο συνδυασμό των καλύψεων που μεγιστοποιεί τόσο την προστασία τη δική σας όσο και του οχήματος σας. Ταυτόχρονα όμως χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης, ο προσωπικός σας ασφαλιστικός σύμβουλος κατανοώντας τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς, βρίσκει λύση στα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, φροντίζοντας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας.

Σας εξασφαλίζουμε άμεση, αξιόπιστη και ολοκληρωμένη ασφάλιση παρέχοντας:

– Εκπτώσεις και προνόμια μη ζημίας, σε ειδικές κατηγορίες επαγγελμάτων και δυο ή περισσότερων οχημάτων της ίδιας οικογένειας.

– Σε κάθε απρόσμενο γεγονός είμαστε δίπλα σας, αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες για την γρήγορη και έγκαιρη αποζημίωση σας.

– Εύκολη πληρωμή των ασφαλίστρων μέσω online πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω e-banking ή και στο γραφείο μας με μετρητά ή ePos.

– Περαιτέρω εκπτώσεις από εμάς σε συμβόλαια Υγείας και Κατοικίας

Βασικές καλύψεις

- Αστική Ευθύνη για Σωματικές Βλάβες

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε σωματικές βλάβες, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

- Αστική Ευθύνη για Υλικές Ζημιές

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε υλικές ζημιές, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

- Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα και ο υπαίτιος είναι οδηγός ανασφάλιστου, δικαιούστε να αποζημιωθείτε από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία.

- Φροντίδα Ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος με την κάλυψη της φροντίδας σας καθοδηγούν μέσω τηλεφώνου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ καλύπτει και τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο χωρίς επιπλέον έξοδα.

- Ρυμούλκηση Οχήματος

Αν σας συμβεί τροχαίο ατύχημα και το όχημα δεν μπορεί να κινηθεί τότε η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση του οχήματος σας, στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

Προαιρετικές καλύψεις

- Νομική Προστασία

Είναι κάλυψη προαιρετική- αν και κάποιες ασφαλιστικές την έχουν εντάξει στο βασικό πακέτο ασφάλισης με μεγάλη σημασία. Συμπεριλαμβάνοντας αυτή την κάλυψη στο συμβόλαιο σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία δύναται να διεκδικήσει για εσάς όλες τις νόμιμες αξιώσεις (για ποσά άνω των 400 ευρώ) είτε εξωδίκως είτε ενδίκως αναλαμβάνοντας και την ποινική σας υπεράσπιση.

- Οδική και Ταξιδιωτική Βοήθεια

Είτε λόγω μηχανικής βλάβης είτε λόγω ατυχήματος, η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την επι τόπου επισκευή όταν αυτό είναι εφικτό ή τη ρυμούλκηση του οχήματος σας στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

- Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

Σε αντίθεση με την αστική ευθύνη προς τρίτους, η κάλυψη αυτή σας προφυλάσσει από κάθε προσωπικό ατύχημα για συγκεκριμένο ασφαλιζόμενο ποσό.

- Ολική και Μερική Κλοπή

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασφαλίσετε τη μηχανή σας για κλοπή παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας καθώς δεν παρέχεται αυτή η κάλυψη από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

Μεταβείτε στην Online τιμολόγηση, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία και λάβετε την προσφορά ασφάλισης άμεσα και γρήγορα στο e-mail σας.

30€
εξάμηνο
Ασφάλεια Μηχανής έως 50 κυβικά
40€
εξάμηνο
Ασφάλεια Μηχανής έως 125 κυβικά
50€
εξάμηνο
Ασφάλεια Μηχανής έως 250 κυβικά
10%
έκπτωση
Σε κάθε ετήσια ασφάλιση
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
12 eurwpaiki nixta
Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Αλκοόλ

20 Οκτωβρίου 2018 » Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Αλκοόλ» από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει για 12η συνεχή χρονιά ταυτόχρονα με την Πανευρωπαϊκή διοργάνωση με σκοπό την ευαισθητοποίηση…

kakotexnies 3
Αποζημιώνοντας τους πολίτες

Τι συμβαίνει αλήθεια όταν ένα όχημα που κινείται στο δρόμο, πέφτει ξαφνικά σε μεγάλη λακκούβα επί του οδοστρώματος και παθαίνει μηχανική βλάβη; Ή όταν ένας οδηγός μοτοσικλέτας τραυματίζεται σοβαρά από…

lpg_
Υγραέριο (LPG) ναι ή όχι;

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συχνό φαινόμενο τα οχήματα να κινούνται με υγραέριο. Η οικονομία και οι μειωμένοι ρύποι αποτελούν βασικά κίνητρα για μια τέτοια επιλογή. Πολλοί οδηγοί επιλέγουν…

START STOP
Start/Stop, άνεση και απόδοση

Η τεχνολογία start / stop έχει εφαρμοστεί στα σύγχρονα αυτοκίνητα με σκοπό την εξοικονόμηση καυσίμου και τη μείωση των ρύπων. Ο κινητήρας αντιλαμβάνεται τη μείωση της ταχύτητας και σβήνει όσο το…