Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Μηχανής
Βασικό Πρόγραμμα Ασφάλισης

Όσο εύκολη και μαγική είναι η χρήση μηχανής τόσο δύσκολη και απρόσμενη μπορεί να γίνει στην καθημερινή κίνηση των μεγαλουπόλεων. Για να νιώθεις ασφάλεια και να απολαμβάνεις τις διαδρομές σου χωρίς άγχος, συνδύασε τις προαιρετικές καλύψεις που εξυπηρετούν τις ανάγκες σου με ένα βασικό πακέτο ασφάλισης μοτοσυκλετών.

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε σωματικές βλάβες, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε υλικές ζημιές, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο και ο υπαίτιος είναι οδηγός ανασφάλιστου, δικαιούστε να αποζημιωθείτε από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία εφόσον το συμβάν καταγραφεί από Αστυνομική Αρχή.

Σε περίπτωση ατυχήματος με την κάλυψη της φροντίδας σας καθοδηγούν μέσω τηλεφώνου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ καλύπτει και τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο χωρίς επιπλέον έξοδα.

Αν έχετε κάποιο τροχαίο ατύχημα τότε η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση του οχήματος σας.

Προαιρετικές Καλύψεις

Η ασφάλιση της μηχανής είναι ιδιαίτερα οικονομική, παρέχοντας στον αναβάτη της όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό συμβάν. Αντίθετα με το βασικό πακέτο που είναι πανομοιότυπο σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες, οι προαιρετικές καλύψεις ποικίλλουν. Ενδεικτικά αναφέρονται:

Είναι κάλυψη προαιρετική- αν και κάποιες ασφαλιστικές την έχουν εντάξει στο βασικό πακέτο ασφάλισης- με μεγάλη σημασία. Συμπεριλαμβάνοντας αυτή την κάλυψη στο συμβόλαιο σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία δύναται να διεκδικήσει για εσάς όλες τις νόμιμες αξιώσεις είτε εξωδίκως είτε ενδίκως αναλαμβάνοντας και την ποινική σας υπεράσπιση.

Είτε λόγω μηχανικής βλάβης είτε λόγω ατυχήματος, η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την επι τόπου επισκευή όταν αυτό είναι εφικτό ή τη ρυμούλκηση του οχήματος σας.

Σε αντίθεση με την αστική ευθύνη προς τρίτους, η κάλυψη αυτή σας προφυλάσσει από κάθε προσωπικό ατύχημα για συγκεκριμένο ασφαλιζόμενο ποσό.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ασφαλίσετε τη μηχανή σας για κλοπή παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο μας καθώς δεν παρέχεται αυτή η κάλυψη από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

30€
εξάμηνο
Ασφάλεια Μηχανής έως 50 κυβικά
40€
εξάμηνο
Ασφάλεια Μηχανής έως 125 κυβικά
50€
εξάμηνο
Ασφάλεια Μηχανής έως 250 κυβικά
10%
έκπτωση
Σε κάθε ετήσια ασφάλιση
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;