Ασφαλιστικά Προϊόντα

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ασφάλιση του οχήματος σου.

Η ασφάλιση του οχήματος σου πέρα από το ότι σε καλύπτει απέναντι στο νόμο, ο οποίος ορίζει ρητά ως υποχρεωτική την ασφάλιση του με ενα βασικό πακέτο καλύψεων, σου προσφέρει σιγουριά σε όλες σου τις μετακινήσεις. Οι καλύψεις που μπορείς να συμπεριλάβεις στο ασφαλιστήριο σου ποικίλλουν, γι’αυτό μπορείς να διαμορφώσεις το ασφαλιστήριο σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες και προτεραιότητες.

Τώρα που το καλοκαίρι έφτασε και οι μετακινήσεις με το όχημα σας θα είναι πιο συχνές και ίσως και πιο μακρινές, φροντίστε η ασφάλεια που θα έχετε να καλύπτει όλες τις ανάγκες. Καλό είναι λοιπόν, να γνωρίζετε πλήρως τι παροχές έχετε από κάθε κάλυψη που περιλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας ή τι παροχές θα θέλατε να προσθέσετε σε αυτό καθώς δεν γνωρίζατε το όφελος που μπορεί να είχατε. Οι καλύψεις διακρίνονται σε βασικές, αυτές δηλαδή που υποχρεωτικά από το νόμο πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα ασφαλιστήριο και σε προαιρετικές.

Για την ασφάλιση του οχήματος σας χρειάζονται :

 

 Δίπλωμα Οδήγησης

 Άδεια Κυκλοφορίας

 Προηγούμενο Ασφαλιστήριο  (αν υπάρχει)

 

  Μη ξεχνάς πως κάποιες περιπτώσεις, όπως ο νέος οδηγός, αυξάνουν το ποσό των ασφαλίστρων κατά ένα μικρό ποσοστό. Η επιβάρυνση αυτή ονομάζεται επασφάλιστρο και συμπεριλαμβάνεται στο ασφαλιστήριο όταν ο οδηγός είναι μικρότερος από 23 χρονών ή μεγαλύτερος από 70 ή το δίπλωμα οδήγησης του οδηγού είναι κάτω των δυο ετών. Άλλες περιπτώσεις που μπορεί να αυξήσουν τα ασφάλιστρα, είναι η χρονολογία του οχήματος ή τα ρυμουλκούμενα. *Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Τέλος, πριν την έκδοση του συμβολαίου σας καλό είναι να αναφερθούν στοιχεία όπως η επαγγελματική σας κατάσταση καθώς μπορεί να εμπίπτει στις κατηγορίες που δικαιούνται έκπτωση όπως είναι οι συνταξιούχοι, οι ένστολοι, οι άνεργοι κ.α.

Η ασφάλιση του οχήματος σου είναι κάτι που σε «βασανίζει». Είναι ένα έξοδο που δεν μπορείς να αποφύγεις και κάθε φορά που έρχεται η στιγμή της λήξης ξανά ψάχνεις από την αρχή την οικονομικότερη λύση. Δεν είναι δύσκολο να μειώσεις τα ασφάλιστρα σου.

 Εκτός από την επαγγελματική κατάσταση προνόμιο έκπτωσης μπορεί να επωφεληθεί κάποιος ο οποίος ασφαλίζει δυο ή περισσότερα οχήματα της ίδιας οικογένειας στην ίδια ασφαλιστική εταιρεία, άν το όχημα φυλάσσεται σε γκαράζ ή αν ο οδηγός έχει καλή οδηγική συμπεριφορά, η οποία αλλιώς ονομάζεται μη ζημίας.

    Ακόμα πρέπει να αναφερθεί ότι τα ετήσια συμβόλαια συνήθως παίρνουν μια έκπτωση αυτόματα από την ασφαλιστική λόγω μεγάλης διάρκειας. Περαιτέρω εκπτώσεις από εμάς στην ασφάλιση κατοικίας-υγείας.

  Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα

 Αποστολή και παράδοση στο χώρο σας.

 Διευκολύνουμε την πληρωμή των ασφαλίστρων σου παρέχοντας online πληρωμή με την κάρτα σου, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και μέσω e-banking ή στο γραφείο μας με ePos ή μετρητά.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι καλύψεις που περιλαμβάνουν τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων, βασικές και προαιρετικές:

- Αστική Ευθύνη για Σωματικές Βλάβες

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε σωματικές βλάβες, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

- Αστική Ευθύνη για Υλικές Ζημιές

Σε περίπτωση που χτυπήσετε κάποιον τρίτο με το όχημα σας και του προκαλέσετε υλικές ζημιές, η κάλυψη αυτή προσφέρει την αποζημίωση του ζημιωθέντα έως το ποσό των 1.220.000 ευρώ ποσό που το ορίζει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

- Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα

Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα και ο υπαίτιος είναι οδηγός ανασφάλιστου, δικαιούστε να αποζημιωθείτε από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία.

- Φροντίδα Ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος με την κάλυψη της φροντίδας σας καθοδηγούν μέσω τηλεφώνου για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ενώ καλύπτει και τη μεταφορά του οχήματος στο πλησιέστερο συνεργείο χωρίς επιπλέον έξοδα.

- Ρυμούλκηση Οχήματος

Αν σας συμβεί τροχαίο ατύχημα και το όχημα δεν μπορεί να κινηθεί τότε η ασφαλιστική σας εταιρεία αναλαμβάνει τη ρυμούλκηση του οχήματος σας, στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

- Νομική Προστασία

Είναι κάλυψη προαιρετική- αν και κάποιες ασφαλιστικές την έχουν εντάξει στο βασικό πακέτο ασφάλισης με μεγάλη σημασία. Συμπεριλαμβάνοντας αυτή την κάλυψη στο συμβόλαιο σας, η ασφαλιστική σας εταιρεία δύναται να διεκδικήσει για εσάς όλες τις νόμιμες αξιώσεις (για ποσά άνω των 400 ευρώ) είτε εξωδίκως είτε ενδίκως αναλαμβάνοντας και την ποινική σας υπεράσπιση.

- Θραύση Κρυστάλλων

Καλύπτονται όλες οι γυάλινες επιφάνειες του αυτοκινήτου- παρμπριζ, ηλιοροφές και πλαϊνά παράθυρα. Η ασφαλιστική σας αναλαμβάνει σε συνεργασία με εξειδικευμένα συνεργεία να αποκαταστήσει κάθε φθορά που μπορεί να προκληθεί σε αυτές τις επιφάνειες.

- Οδική και Ταξιδιωτική Βοήθεια

Είτε λόγω μηχανικής βλάβης είτε λόγω ατυχήματος, η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την επι τόπου επισκευή όταν αυτό είναι εφικτό ή τη ρυμούλκηση του οχήματος σας στο πλησιέστερο συνεργείο της επιλογής σας.

- Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού

Σε αντίθεση με την αστική ευθύνη προς τρίτους, η κάλυψη αυτή σας προφυλάσσει από κάθε προσωπικό ατύχημα για συγκεκριμένο ασφαλιζόμενο ποσό.

- Ολική και Μερική Κλοπή

Σε περίπτωση ολικής κλοπής και εφόσον έχει δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές και δεν έχει βρεθεί εντός 90 ημερών, η ασφαλιστική εταιρεία σας αποζημιώνει βάσει της τρέχουσας αντικειμενικής αξίας. Σε περίπτωση μερικής κλοπής καλύπτονται μόνο τα τμήματα του αυτοκινήτου που είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου.

- Τρομοκρατικές Ενέργειες & Πυρός

Η κάλυψη αυτή παρέχεται συνδυαστικά με την ολική και μερική κλοπή και σας προφυλάσσει για ζημιές που μπορεί να προκληθούν στο αυτοκίνητο σας από τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά ή έκρηξη.

- Καιρικά & Φυσικά Φαινόμενα

Η κάλυψη αυτή προφυλάσσει από ζημιές που θα προξενηθούν στο όχημα σας από καιρικά φαινόμενα, όπως χαλάζι, πλημμύρα, σεισμό.

- Κακόβουλες Ενέργειες

Τα κρούσματα βανδαλισμού ή δολιοφθοράς οχημάτων δεν είναι σπάνια. Γι’ αυτό το λόγο κάποιες ασφαλιστικές παρέχουν την κάλυψη από κακόβουλες ενέργειες- ηθελημένες πράξεις βανδαλισμού ή δολιοφθοράς δηλαδή στους ιδιοκτήτες του οχήματος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε νέα οχήματα είναι οι γρατσουνιές από αιχμηρό αντικείμενο. Για να ισχύσει η συγκεκριμένη κάλυψη, ο κάθε ασφαλισμένος που έπεσε θύμα κακόβουλων ενεργειών πρέπει να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων. Σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν καλύπτονται οι ζημιές που προκλήθηκαν κατά την περίοδο πολιτικών διαταραχών, απεργιών, οχλαγωγιών, στάσεων και τρομοκρατικών ενεργειών.

- Μικτή Ασφάλιση ή Κάλυψη Ιδίων Ζημιών

Η μικτή ασφάλεια είναι η πληρέστερη κάλυψη που μπορείτε να επιλέξετε εφόσον καλύπτει και τις υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο δικό σας όχημα από σύγκρουση, εκτροπή ή ανατροπή του οχήματος με δική σας υπαιτιότητα. Στα προγράμματα μικτής ασφάλισης περιλαμβάνονται όλες οι προαιρετικές καλύψεις.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ξεκάθαρες καλύψεις χωρίς ψιλά γράμματα.

 Έκπτωση ασφάλισης 2ου οχήματος

Έκπτωση μη ζημιάς οδηγού & επαγγελματικής ιδιότητας

Έκπτωση ασφάλισης κατοικίας και υγείας.

Άμεση, υπεύθυνη και ανθρώπινη εξυπηρέτηση.

Αποστολή και παράδοση στον χώρο σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 97.07.047

210 97.07.089

info@insurancemotors.gr

Μεταβείτε στην Online τιμολόγηση, συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία και λάβετε την προσφορά ασφάλισης άμεσα και γρήγορα στο e-mail σας.
79€
εξάμηνο
Ασφάλεια Αυτοκινήτου έως 1.100 κυβικά
98€
εξάμηνο
Ασφάλεια Αυτοκινήτου έως 1.400 κυβικά
107€
εξάμηνο
Ασφάλεια Αυτοκινήτου έως 1.600 κυβικά
15%
έκπτωση
Σε κάθε ετήσια ασφάλιση
01.
ΕΓΚΥΡΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΙΜΩΝ
02.
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
03.
ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
LOGO PHOTO 1
Πρωτοποριακό σύστημα ανιχνεύει εάν ο οδηγός βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ

Ετησίως καταγράφονται εκατοντάδες χιλιάδες τροχαία με μεθυσμένους οδηγούς, που παίρνουν στο λαιμό τους χιλιάδες ανθρώπους. Αυτές τις συνέπειες φιλοδοξεί να περιορίσει το DADSS (Driver Alcohol Detection System for Safety), ένα…

35386820_2300253983534625_5311382348959318016_n
Τέλος στα ψιλά γράμματα των ασφαλειών

Ο ρόλος του προσωπικού ασφαλιστικού συμβούλου δεν είναι απλός. Όση και αν είναι η ευκολία που παρέχει το διαδίκτυο δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο ανθρώπινος παράγοντας είναι πάντα σημαντικός….